Ulkoporealtaan toimitus ja asennus

Ulkoporealtaan toimitus ja asennus

VALITSE HYVÄ PAIKKA

Altaalle valitaan useimmiten paikka terassilta. Tietysti tontilta voi löytyä sille joku muukin mukava kohta, mutta yleensä on viisainta sijoittaa allas lähelle taloa. Kun omaan lämpimään altaaseen tarvitsee ottaa vain muutamia askelia, kylvyssä tulee käytyä etenkin talvella useammin. Minkä tahansa ulkoporealtaamme voi myös asentaa rakennuksen sisätiloihin.

ULKOPOREALTAAN TOIMITUS

Ulkoporeallaskaupan yhteydessä sovimme yleensä toimituksen suoraan asiakkaamme pihaan. Ulkoporeallas saapuu yleensä trukkilavan päällä pystyasennossa, mikäli se tulee suoraan varastoltamme. Allaskaupastamme esittelyaltaan ostaessasi sovimme kuljetuksen tapauskohtaisesti. Allas voidaan pihallanne nostaa paikoilleen joko nostimella tai liinojen avulla kantamalla. Olemme toimittaneet ulkoporealtaita ympäri Suomea mitä erilaisempiin paikkoihin, joten mikään ei ole mahdotonta.

ALUSTA

Allas on sijoitettava tasaiselle ja kovalle, altaan painon kestävälle alustalle, esimerkiksi puukannelle tai pihakiville. Jos allas tulee nurmikolle, on maata kaivettava 10–20 senttimetriä ja kaivanto täytettävä murskeella, joka tasoitetaan ja tiivistetään.

Murskepedille voidaan levittää vielä maaeristys esim. Finnfoamista, jolloin saadaan helppo ja edullinen lisäeristys maata vasten ja hyvä suoja altaalle. Altaan voi halutessaan myös upottaa terassiin. Rakentamalla altaan ympärille terassirakenteita esimerkiksi puoleen korkeuteen saat myös helppopääsyisen altaan, johon et tarvitse portaita. Kun upotat altaan osittain tai kokonaan, muista rakentaa konetilan huollolle jonkinlainen luukku.

Altaan alustan tulee kestää ulkoporealtaan paino vesineen ja kylpijöineen. Pienimmät ulkoporealtaat painavat vesineen noin tuhat, keskikokoiset noin kaksituhatta kiloa. Suurimmat altaamme, ulkoporealtaan ja uima-altaan yhdistelmät eli swimspa-ulkoporealtaat painavat noin kahdeksan tuhatta kiloa vesineen.

Halutessasi voimme tehdä sinulle kaikki myös ”avaimet käteen”, eli järjestämme sekä asennukset että altaan kuljetukset suoraan paikoilleen ja vaikka terassinkin ympärille.

Kysy meiltä lisätietoja, tarjous tai vinkkejä altaan asennuksesta ja ympäristöstä.

ASENNUS

Altaamme toimitetaan aina täydellisinä, valmiina yksikkönä, jotka on helppo asentaa. Pätevän sähköasentajan on tehtävä kytkentä sähköverkkoon vikavirtasuojan kautta. Kiinteitä vesiasennuksia ei tarvita – allas täytetään yksinkertaisesti puutarhaletkulla.