Palvelut & Huolto

Uima- ja poreallas- sekä laitehuollot Etelä-Suomen alueella – ja tarvittaessa vaikka ympäri Suomen

Varmista uima-altaasi ja porealtaasi toimivuus – kutsu ammattilaisemme huoltokäynnille!

Vesilaite tarjoaa kattavia uima- ja poreallashuoltoja kaikenmerkkisiin, -ikäisiin ja -mallisiin altaisiin ja allaslaitteisiin. Tunnemme suodatinlaitteet ja pumput kuin omat taskumme ja huollamme vankalla ammattitaidolla niin automaattisten kemikaalien säätölaitteet kuin liuospumputkin – 40 vuoden kokemuksella. Laaja valikoimamme varaosia, annostelulaitteita, valuosia sekä muita tarvikkeita viimeistelee kokonaisvaltaisen huoltopalvelumme.

Kaipaako vanha uima- tai porealtaasi korjausta? Saneeraamme ja päivitämme laitteesi sekä modernisoimme vanhan uima- tai porealtaasi nykypäivän tarpeisiin!

Allastekniikan
Allastekniikan asiantuntijat

Teemme sopimus- ja määräaikaishuoltoja kaikille altaille!

Säännöllinen uima-allas- ja laitehuolto ylläpitävät altaasi viihtyisyyttä ja laitteiden toimivuutta sekä auttavat pidentämään niiden käyttöikää. Kun jätät meille huoltopyynnön, otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tarkemmin huollon ajankohdasta ja sisällöstä.

Tarjoamme niin yksityisasiakkaille kuin hotelleille, laitoksille, toimitaloille ja taloyhtiöille edullisia määräaikais- ja sopimushuoltopaketteja ympäri Suomen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää allashuolloistamme!