Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Ulkoporeallas asiantuntijalta – yli 40 vuoden kokemus altaista
Ulkoporealtaat alkaen 4990€

Ulkoporeallas & ulkoporealtaat kotiin ja mökille

Näyttävä ulkoporeallas tuo tyyliä ja mukavuutta pihaasi. Kuvittele, että kotonasi olisi oma ulkoporeallas aina käytettävissä ja vaikka uima-allas siinä kyljessä. Ulkoporeallas on paikka josta nauttivat niin aikuiset kuin myös lapset. Voisit pulahtaa lämpimään veteen tähtitaivaan alla, miellyttävien vesisuihkujen hieroessa kehoasi. Stressi ja huolet unohtuvat nopeasti, kun oikaiset itsesi ulkoporealtaan poreiden hellittäväksi. Ja kylvyn jälkeen nukut hyvää, virkistävää unta. Oma ulkoporeallas muuttaa tavallisen arki-illan rentouttavaksi kylpyläelämykseksi. Meiltä löydät suosittuja porealtaita ulkokäyttöön niin kotiin, mökille kuin huvilalle luotettavasti. Meiltä ulkoporeallas alkaen hintaan 4990€. 

Klikkaa tästä parhaisiin poreallastarjouksiimme:

 

Ulkoporealtaiden suosio on kasvanut nopeasti Pohjoismaissa viime vuosina, eikä ihme. Ne nimittäin sopivat täydellisesti ilmastoomme ja elämäntapaamme. Kunnollinen ja laadukas poreamme vaatii erittäin vähän hoitoa ja kunnossapitoa – ja on käyttövalmiina aina! Katsotaan yhdessä juuri teille sopiva ulkoporeallas. Avaat vain lämpökannen ja astut 38-asteiseen veteen rentoutumaan ja nauttimaan ilman mitään erikoisvalmisteluja. Löydä valikoimastamme unelmiesi allas.

Miksi ostaisit ulkoporealtaan Vesilaitteelta? Olemme toimineet altaiden parissa jo yli 40 vuotta ja myymme ainoastaan laatutuotteita, joihin lupaamme varaosia sekä tarvikkeita vuosiksi eteenpäin. Ulkoporealtaat pohjoismaiseen ilmastoon meiltä myös rahoituksella. Vastaamme myös tehtaan antamiin pitkiin takuuaikoihin nopeasti ja tehokkaasti – siinäkin yli 40 vuoden kokemuksella. Tule käymään Espoon myymälässämme ja näytämme miksi valintasi pitäisi olla Vesilaite.

Ympäri vuoden käyttöön tarkoitetut ulkoporealtaat laajasta valikoimasta. Tutustu ulkoporeallastuotesarjoihin tällä sivulla.

Marquis Crown collection

Marquis Crown sarjan porealtaat – kaikki mitä tarvitset ulkoporealtaassa; silkkaa rentoutumista ja terapiaa, yhdessä tehokkaassa, tyylikkäässä poreallaspaketissa! Signature poreamme tuo sinulle nautintoa moneksi vuodeksi sekä parantaa fyysistä, psyykkistä sekä henkistä hyvinvointiasi. Oletko urheilija, ovatko lihaksesi kipeät? Haluatko rentoutua tai nukkua paremmin? Etsitkö yksinkertaisesti pakoa arjesta? Juuri sinä ansaitset parhaan poreallaselämyksen Marquis:lta. Monipuolinen mallisto lähtee liikkeelle kahden hengen altaista ja suurin mallimme tarjoaa kylpynautintoja parhaimmillaan seitsemälle hengelle samaan aikaan.

Marquis Crown ulkoporealtaiden hinnat alkaen:
15 900,- €

Lue lisää

 
 

UUTUUS – Sunrans ulkoporealtaat

Sunrans porealtaat – ovat uusi kustannustehokkaampi Aasiassa tuotettu poreallassarjamme. Etsimme pitkään laadukasta toimittajaa ja yhdistimme voimamme yli 30 000 allasta vuodessa valmistavan Sunrans tehtaan kanssa, Altaat ova hyvin eristettyjä, hintaansa nähden mainiosti varustettuja ja käyttävät tunnettua Amerikkalaista akryyliä sekä Balboan ohjausjärjestelmää . Turvallinen valinta siis.

Otimme alkuun heiltä myyntiin 4 hienoa allasta heidän yli 30 mallistaan. Mikäli et löydä malleistamme omaasi, kysy meiltä lisää jos Sunrans muuten vaikuttaa kiinnostavalta.

Sunrans ulkoporealtaiden hinnat alkaen:
5 590,- €

Lue lisää

Marquis Vector ulkoporealtaat

Astu ulkoporealtaiden uudelle vuosisadalle…Vector altaiden muotokieli, optimoitu virtausteknologia sekä innovatiiviset henkilökohtaiset ohjaimet ovat omassa sarjassaan. Edellä mainitut yhdistettynä Marquis:n parhaaksi todettuun vedenhallintajärjestelmään ja Vector porealtaan suorituskyky on aivan uudella tasolla. Vector ulkoporeallas on ulkonäöltään näyttävä, jännittävän rohkea ja tekee varmasti vaikutuksen ympäristössäsi monena tulevana vuotena.

Marquis Vector ulkoporealtaiden hinnat alkaen:
9980,- €

Lue lisää

 
 

Marquis Celebrity Elite ulkoporealtaat

Celebrity Elite – Hyvän mielen kylpyhetkiä.  Toimivaa allaskonseptiamme, Celebrity sarjaa, on maustettu ripauksella luksusta ja tiettyjä ominaisuuksia sekä mahdollisuuksia lisävarusteisiin paranneltu: Celebrity Elite porealtaissa suuttimet ovat ruostumatonta terästä, suodatin on isompi – n. 50 neliömetriä ja vesieristys on energiatehokasta. Tilaamme kaikki Celebrity Elite porealtaamme myös in-line saniteettijärjestelmälla sekä upeilla LED Twilight valoilla.

Marquis Celebrity Elite altaiden hinnat alkaen:
8 960,- €

Lue lisää

Nordic Hot tubs altaat – by Folkpool

Pohjoismaiden ostetuin poreallas mallisto – Altaat kuuluvat myyntimenestyksiimme ja on helppo ymmärtää miksi. Nordic altaiden ideologiassa yksinkertainen on hyvää. Nordicin altaista ette löydä esimerkiksi kaiuttimia tai vesiputouksia. Vain oleellinen on tärkeää, eli puhdas sekä tasaisen lämmin vesi luotettavassa altaassa. Väljä muotoilu toivottaa koko perheen tervetulleeksi.

Nordic Hot tubs altaiden hinnat alkaen:
4 980,- €

Lue lisää

 
 

Wellspa LOUNGE altaat

Wellspa esitteli uuden Lounge mallistonsa vuonna 2018 perustuen vahvasti sekä erottuvaan ulkonäköön, mutta myös laatuun, toiminnallisuuteen sekä kestävyyteen. Uudet Wellspa Lounge malliston altaamme edustavat eurooppalaista poreallassuunnittelua parhaimmillaan. Lounge-sarja yhdistää modernin ulkonäön uudentyyppiseen istuinjärjestelyyn. Minimalistinen, suoria linjoja hyväksikäyttävä muotoilu istuu täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin.

Wellspa altaiden hinnat alkaen:
8 790,- €

Lue lisää

Avant°pool – puhdasta kylmää

Avant°pool on uusi kotimainen kylmäallas joka tekee kylmäkylvyistä helppoa. Avant°pool tuo puhtaan avannon kuntosalille, joukkueesi pukukoppiin, työpaikalle tai kotiin – ympäri vuoden.

Avant°pool on siirrettävä poreamme haluamassasi lämpötilassa, kylmänä tai lämpimänä. Helppokäyttöinen ja puhdas – aina käyttövalmis. Suomalainen innovaatio urheilijoille ja kuntoilijoille, energiatehokas ja edullinen.

Avantopool Kinos altaiden hinnat alkaen:
10 900,- €

Lue lisää

 

Nettikaupasta lisäksi suoraan edulliset NorthStar -altaat

Nordic Hot tubs on tehnyt Folkpoolin mallistoon lisäksi edullisia, yksinkertaisia, mutta samalla Nordic Hot tubs luotettavuudella varustettuja NorthStar ulkoporealtaita. Katso ja tilaa NorthStar porealtaat!

Ulkoporealtaita alan asiantuntijalta Espoon Suomenojalta

Kun hankinnassa on ulkoporeallas, niin ota yhteyttä asiantuntijaamme. Meiltä ulkoporeallas Suomen vaativiin olosuhteisiin. Katsotaan yhdessä teille sopiva ulkoporeallas. Nauti luksusluokan kylpykokemuksesta mökillä, kotipihalla tai asenna allas vaikka sisälle kotikylpylääsi. Laadukas ja tyylikäs ulkoporeallas tuo ylellisyyttä pihallenne. Meidän edustamat ulkoporealtaat ovat kestäviä ja erittäin luotettavia kaikkiin olosuhteisiin. Hanki unelmiesi ulkoporeallas Vesilaitteelta – toimitamme porealtaita ja tarvikkeita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille Espoosta ympäri Suomen! Tutustu ulkoporeallasmalleihimme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi allaskokonaisuus!

Laadukas tekniikka, toimitus ja tuki

Meiltä ulkoporeallas laajasta valikoimasta. Olemme valinneet mallistoomme porealtaita useilta valmistajalta. Kaikkia altaitamme yhdistää kuitenkin tietyt perusasiat:

  1. Altaissamme on kaikissa korkealaatuinen veden suodatus ja puhdistusjärjestelmä poreallastekniikan johtavalta Balboa nimiseltä valmistajalta, sisältäen veden desinfioinnin turvallisella, helpolla ja tehokkaalla otsonikaasulla.
  2. Kaikissa altaissamme on erinomainen eristys, tehokas lämmitys ja tutkitusti alhainen energian kulutus.
  3. Kaikki altaamme sisältävät aina lämpökannen sekä kotipihalle kuljetuksen (veloitetaan). Toimitus tapahtuu varastomalleissamme kahden viikon sisällä läheltä, eli joko Ruotsin, Suomen tai Eestin varastoista.
  4. Kaiken sen minkä myymme myös tarvittaessa korjaamme tai huollamme. Sama tekniikka kaikissa altaissa nopeuttaa palveluamme.
  5. Kauttamme saat helposti samalta toimittajalta myös varaosat ja kaikki muut tarvikkeet ulkoporealtaaseesi.