fbpx

Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Ulkoporealtaat

Kuvittele, että kotonasi olisi oma ulkoporeallas aina käytettävissä. Voisit pulahtaa lämpimään veteen tähtitaivaan alla, miellyttävien vesisuihkujen hieroessa kehoasi. Stressi ja huolet unohtuisivat nopeasti. Ja kylvyn jälkeen nukkuisit hyvää, virkistävää unta. Oma poreallas muuttaa tavallisen arki-illan rentouttavaksi kylpyläelämykseksi. Meiltä löydät suositut porealtaat ulkokäyttöön kotiin tai vapaa-ajanasuntoon.

Ulkoporealtaiden suosio on kasvanut nopeasti Pohjoismaissa viime vuosina, eikä ihme. Ne nimittäin sopivat täydellisesti ilmastoomme ja elämäntapaamme. Kunnollinen ja laadukas poreamme vaatii erittäin vähän hoitoa ja kunnossapitoa – ja on käyttövalmiina aina! Avaat vain lämpökannen ja astut 38-asteiseen veteen rentoutumaan ja nauttimaan ilman mitään erikoisvalmisteluja. Löydä valikoimastamme unelmiesi jacuzzi!

Vertaile eri vaihtoja tutustumalla tuotesarjoihin tällä sivulla.

Marquis Signature ulkoporealtaat

Marquis Signature sarjan porealtaat – kaikki mitä tarvitset porealtaassa; silkkaa rentoutumista ja terapiaa, yhdessä tehokkaassa, tyylikkäässä poreallaspaketissa! Signature poreamme tuo sinulle nautintoa moneksi vuodeksi sekä parantaa fyysistä, psyykkistä sekä henkistä hyvinvointiasi. Oletko urheilija, ovatko lihaksesi kipeät? Haluatko rentoutua tai nukkua paremmin? Etsitkö yksinkertaisesti pakoa arjesta? Juuri sinä ansaitset parhaan poreallaselämyksen Marquis:lta. Monipuolinen mallisto lähtee liikkeelle kahden hengen altaista ja tarjoaa kylpynautintoja parhaimmillaan seitsemälle hengelle samaan aikaan.

Lue lisää

 

Marquis Vector ulkoporealtaat

Astu uudelle vuosisadalle…Vector altaiden muotokieli, optimoitu virtausteknologia sekä innovatiiviset henkilökohtaiset ohjaimet ovat omassa sarjassaan. Edellä mainitut yhdistettynä Marquis:n parhaaksi todettuun vedenhallintajärjestelmään ja Vector porealtaan suorituskyky on aivan uudella tasolla. Vector ulkoporeallas on ulkonäöltään näyttävä, jännittävän rohkea ja tekee varmasti vaikutuksen ympäristössäsi monena tulevana vuotena.

Lue lisää

 

Marquis Celebrity Elite ulkoporealtaat

Celebrity Elite – Hyvän mielen kylpyhetkiä.  Toimivaa allaskonseptiamme Celebrity sarjaa on maustettu ripauksella luksusta ja tiettyjä ominaisuuksia sekä mahdollisuuksia lisävarusteisiin paranneltu: Celebrity Elite porealtaissa suuttimet ovat ruostumatonta terästä, suodatin on isompi – n. 50 neliömetriä ja vesieristys on energiatehokasta. Tilaamme kaikki Celebrity Elite porealtaamme myös in-line saniteettijärjestelmälla sekä upeilla LED Twilight valoilla.

Lue lisää

 

Marquis Celebrity ulkoporealtaat

Lisää elämäntapaasi hieman julkkis-statusta Monaco, Broadway, Woodstock tai Hollywood porealtaalla. Haluatko rentoutua yksin, nauttia laatuajasta perheesi kanssa, viettää romanttista iltaa rakkaan kanssa tai juhlia koko yön läpi? Celebrity poreallas on oikea allas sinulle.

Lue lisää

 

Nordic Hot tubs altaat – by Folkpool

Pohjoismaiden ostetuin poreallas mallisto – Altaat kuuluvat myyntimenestyksiimme ja on helppo ymmärtää miksi. Nordic altaiden ideologiassa yksinkertainen on hyvää. Nordicin altaista ette löydä esimerkiksi kaiuttimia tai vesiputouksia. Vain oleellinen on tärkeää, eli puhdas sekä tasaisen lämmin vesi luotettavassa altaassa. Väljä muotoilu toivottaa koko perheen tervetulleeksi.

Lue lisää

 

Wellspa LOUNGE altaat

Wellspa esitteli uuden Lounge mallistonsa vuonna 2018 perustuen vahvasti sekä erottuvaan ulkonäköön, mutta myös laatuun, toiminnallisuuteen sekä kestävyyteen. Uudet Wellspa Lounge malliston altaamme edustavat Eurooppalaista poreallas suunnittelua parhaimmillaan.
Lounge-sarja yhdistää modernin ulkonäön uudentyyppiseen istuinjärjestelyyn. Minimalistinen, suoria linjoja hyväksikäyttävä muotoilu istuu täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin.

Lue lisää

 

Avant°pool – puhdasta kylmää

Avant°pool on uusi kotimainen kylmäallas joka tekee kylmäkylvyistä helppoa. Avant°pool tuo puhtaan avannon kuntosalille, joukkueesi pukukoppiin, työpaikalle tai kotiin – ympäri vuoden.

Avant°pool on siirrettävä poreamme haluamassasi lämpötilassa, kylmänä tai lämpimänä. Helppokäyttöinen ja puhdas – aina käyttövalmis. Suomalainen innovaatio urheilijoille ja kuntoilijoille, energiatehokas ja edullinen.

Lue lisää

 

Nettikaupasta lisäksi suoraan edulliset NorthStar -altaat

Nordic Hot tubs on tehnyt Folkpoolin mallistoon lisäksi edullisia, yksinkertaisia, mutta samalla Nordic Hot tubs luotettavuudella varustettuja NorthStar ulkoporealtaita. Katso ja tilaa NorthStar porealtaat!

Ulkoporealtaat alan asiantuntijalta Espoon Suomenojalta

Nauti luksusluokan kylpykokemuksesta mökillä, kotipihalla tai asenna allas vaikka sisälle kotikylpylääsi. Hanki unelmiesi ulkoporeallas Vesilaitteelta – toimitamme porealtaita ja tarvikkeita niin yksityis- kuin yritysasiakkaille Espoosta ympäri Suomen! Tutustu ulkoporeallasmalleihimme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmiesi allaskokonaisuus!

Laadukas tekniikka, toimitus ja tuki

Olemme valinneet mallistoomme altaita kolmelta valmistajalta. Kaikkia altaitamme yhdistää kuitenkin tietyt perusasiat:

  1. Altaissamme on kaikissa korkealaatuinen veden suodatus ja puhdistusjärjestelmä poreallastekniikan johtavalta Balboa nimiseltä valmistajalta, sisältäen veden desinfioinnin turvallisella, helpolla ja tehokkaalla otsonikaasulla.
  2. Kaikissa altaissamme on erinomainen eristys, tehokas lämmitys ja tutkitusti alhainen energian kulutus.
  3. Kaikki altaamme sisältävät aina lämpökannen sekä kotipihalle kuljetuksen. Toimitus tapahtuu varastomalleissamme kahden viikon sisällä läheltä, eli joko Ruotsin, Suomen tai Eestin varastoista.
  4. Kaiken sen minkä myymme myös tarvittaessa korjaamme tai huollamme. Sama tekniikka kaikissa altaissa nopeuttaa palveluamme.
  5. Kauttamme saat helposti samalta toimittajalta myös varaosat ja kaikki muut tarvikkeet ulkoporealtaaseesi.