fbpx

Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Avantopool – Puhdasta kylmää

Avantopool – Puhdasta kylmää

Suomalaiset ovat aina tienneet, että kylmä on hyvästä. Olemme jo aikojen alusta kastautuneet avannossa tai kierineet lumessa saunan löylyjen lomassa.

Avant°pool tekee kylmäpalautumisesta helppoa. Avant°pool tuo puhtaan avannon kuntosalille, joukkueesi pukukoppiin, työpaikalle tai kotiin – ympäri vuoden.

Mikä on Avant°pool?

Siirrettävä allas haluamassasi lämpötilassa, kylmänä tai lämpimänä.
Helppokäyttöinen ja puhdas – aina käyttövalmis.
Suomalainen innovaatio urheilijoille ja kuntoilijoille, energiatehokas ja edullinen.

Allas on aina valmis sinua varten: laita pistoke seinään ja valitse, haluatko avantoon viilentymään tai lämpöhoitoon rentoutumaan. Laaja lämpöalue +4°– +38°C takaa sekä lämpimän että kylmän veden hyödyt käyttäjälleen. Allas saavuttaa halutun lämpötilan minimistä maksimiin ja päinvastoin alle 12 tunnissa.

Täydellisen altaan lähtöhinta 8 250,- EUR,  sisältäen arvonlisäveron, raput sekä turvakaiteet, toimituksen kotimaassa sekä lämpökannen. – kysy kampanjatarjouksistamme!

Lue lisää: www.avantopool.com

 

 

Avant°pool on puhdas ja energiatehokas

Automaattinen vedensuodatus ja otsonipuhdistus huolehtivat siitä, että vesi on aina puhdasta. Allas on rakennettu kustannustehokkaasti modulaarisilla komponenteilla. Kustannuksia ja ympäristöä säästää myös altaan energiatehokkuus. Allas on eristetty tehokkaasti, jolloin veden lämpötilan ylläpito on edullista.

Avant°pool on suomalaista insinööritaitoa ja muotoilua

Avant°pool on kehitetty suomalaisella nerokkaalla insinööritaidolla yhteistyössä kotimaisten yhteistyökumppanien kanssa. Sen kokoonpano tapahtuu kokonaan Suomessa. Altaan modulaariset komponentit ovat vankkarakenteiset ja kestävät hyvin kulutusta. Altaan käyttö ja automaatioasetukset on suunniteltu yhteistyössä Jyväskylän yliopiston kanssa tukemaan parhaalla tavalla urheilijan palautumista.

Kinos-altaan suunnittelussa on panostettu muotoiluun ja ergonomiaan. Allas muuntuu myös osaksi sisustustasi, sillä irrotettavat sivupaneelit ja altaan kansi ovat vakiovärien lisäksi kustomoitavissa toiveesi mukaan. Urheiluseuran logo, henkeäsalpaava maisemakuva tai kylpyhuoneeseesi sopiva väritys tekevät altaasta oman näköisesi. Portaat ja kaiteet voidaan asentaa joko altaan sivuille tai päätyyn.

Tekniset tiedot

Mitat, ilman portaita: Pituus 1200 mm, leveys 790 mm, korkeus 970 mm

Mitat, portaiden kanssa: Pituus 1200 mm/1540 mm, leveys 790 mm/1130 mm, korkeus 1220 mm

Vetoisuus: 300 l

Paino täynnä: 450 kg

Paino tyhjänä: 147 kg, kaiteiden ja portaiden kanssa

Lämpötila-alue: Portaattomasti säädettävissä +4°C – +38°C

Jäähdytysteho: 0,7 kW

Lämmitysteho: 1,5 kW

Keskimääräinen sähkönkulutus: Altaan saavutettua tavoitelämpötilansa n. 8 kWh/vrk

Kylmäaine: r134a

Ohjaus: Digitaalinen ohjaus kosketusnäytöllä, jossa lämpötilaan perustuva kylmäpalautusajastin.

Sähkökytkentä: 230V/50Hz, 1-vaihe. Varustettu vikavirtasuojatulla pistotulpalla.

Äänitaso: 62 dB (A)

Takuu: Altaan rungolle, akryylikulholle sekä sivupaneeleille 3 vuotta. Mekaanisille sekä automaation komponenteille 1 vuosi.

Altaan toimitukseen kuuluvat aina lämpökansi ja kaiteet. Portaat ovat lisävaruste.

Värit: Altaan paneelien vakiovärit ovat musta, valkoinen tai tummanharmaa. Lisävarusteina myytävien portaiden vakiovärit ovat musta, valkoinen, harmaa ja vaalea puu.

Lisähintaan allas on tilattavissa myös erikoisilmeellä: puu, jää ja laavakivi.