Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Avantopool

Puhdasta kylmää hyvinvointisi tueksi

  • Hyvinvointia ja palautumista edistävä kylmäallas
  • Laaja lämpöalue +4°– +38°C
  • Kustomoitava ulkoverhoilu
  • Suomalainen innovaatio

Me suomalaiset olemme aina tienneet, että kylmä on hyvästä: olemme jo vuosisatojen ajan kastautuneet avannossa ja kierineet lumihangessa saunomisen lomassa.

Avant°pool tuo puhtaan avannon kuntosalille, joukkueesi pukukoppiin, työpaikalle tai kotiin – ympäri vuoden. Avant°pool on siirrettävä kylmäallas, joka on suunniteltu laadukkaaseen kylmäpalautumiseen vastaten jopa huippu-urheilijoiden vaativiin tarpeisiin.

Olit sitten ammattitason urheilija tai satunnainen lenkkeilijä, Avant°pool auttaa sinua parantamaan hyvinvointiasi ja vastustuskykyäsi, palautumaan, viilentymään ja hoitamaan vammoja – tai ihan vain kokemaan sen uskomattoman euforisen olon ja rentoutumisen, jonka pulahdus avantoon saa aikaan.

Kylmähoidon lisäksi Avant°pool sopii myös lämpimään rentoutukseen: alle 12 tunnissa voit säätää altaan veden +4 asteisesta +38 asteiseksi. Kompaktin kokonsa ansiosta allas on helppo kuljettaa ja asentaa lähes mihin tahansa.

Avant°pool on kehitetty suomalaisella insinööritaidolla yhteistyössä muiden kotimaisten yhteistyökumppaneiden, kuten Jyväskylän yliopiston, kanssa. Altaan automaattinen vedensuodatus ja otsonipuhdistus varmistavat aina puhtaan veden ja vaivattoman ylläpidon. Moderni teknologia, laadukkaat materiaalit ja tehokkaat eristykset takaavat edullisen ja energiatehokkaan käytön.

Täydellisen altaan listahinta on 10 900,- €, sisältäen arvonlisäveron, raput sekä turvakaiteet sekä lämpökannen. Kun haluat ensiluokkaista teknologiaa palautumiseen, terveydenhoitoon tai rentoutumiseen, ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Oletko kiinnostunut myös uima-altaista?

Tuotetiedot

 

Mitat, ilman portaita / portaiden kanssa Pituus 1200 mm / 1200–1540 mm
Leveys 790 mm / 790–1130 mm
Korkeus 970 mm / 1220 mm
Paino täynnä / tyhjänä 450 kg / 147 kg (portaiden ja kaiteiden kanssa)
Vetoisuus 300 l
Lämpötila-alue +4°– +38°C
Jäähdytysteho 0,7 kW
Lämmitysteho 1,5 kW
Keskimääräinen sähkönkulutus Altaan saavutettua tavoitelämpötilansa n. 8 kWh/vrk
Kylmäaine r134a
Ohjaus Digitaalinen ohjaus kosketusnäytöllä, jossa lämpötilaan perustuva kylmäpalautusajastin.
Sähkökytkentä 230V/50Hz, 1-vaihe. Varustettu vikavirtasuojatulla pistotulpalla.
Äänitaso 62 dB (A)
Takuu Altaan rungolle, akryylikulholle sekä sivupaneeleille 3 vuotta. Mekaanisille sekä automaation komponenteille 1 vuosi.

Värivaihtoehdot

VAKIOVÄRIT

ERIKOISVÄRIT

Uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija

Vesilaite on uima- ja porealtaiden erityisasiantuntija, joka auttaa sinua kaikissa ulko- ja porealtaisiin liittyvissä kysymyksissäsi. Oli kyse sitten sopivan altaan valinnasta, altaan ylläpidosta tai lisävarusteista – me olemme täällä sinua varten.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme Espoon showroomiimme! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.