Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Comfort XL

  • 6 henkilölle
  • 14 tehokasta suutinta
  • Sisäänrakennettu puhdistuslaite
  • Turbo-Jet -virtausjärjestelmä

Vietä ihania hetkiä perheen tai ystävien kanssa Folkpool Nordic Comfort XL -ulkoporealtaassa, jossa on tilaa jopa kuudelle hengelle. Porealtaan halkaisija on yli kaksi metriä, joten tila ei varmasti lopu kesken. Kaikissa Nordic-altaissa on Turbo-Jet -virtausjärjestelmä sekä sisäänrakennettu puhdistuslaite, joka huolehtii veden puhtaudesta.

Porealtaassa on kolme erikokoista istuinta, joten kaikille kylpijöille löytyy varmasti oma suosikki. Cool-down -istuin on käytännöllinen lisäistuin, joka toimii samanaikaisesti sekä vilvoitteluistuimena että portaana. Comfort XL -porealtaassa on monta suurta, säädettävää ja tehokasta vesisuutinta, joiden ansiosta veden virtaus on erityisen voimakas. Porealtaassa on myös vakiona LED-valaistus eri värivalinnoilla.

Comfort XL -porealtaassa rentoudut isommallakin porukalla arjen hulinan keskellä. Tilava poreallas tuo arkeen ylellisen kylpyläelämyksen eikä sinun tarvitse lähteä hotelliin tai spahan saadaksesi rentoutusta. Poreet hemmottelevat kehon lisäksi myös mieltä.

Comfort XL -poreallas on tilaustuote ja toimitusaika on noin 16 viikkoa. Kysy lisää porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Henkilökuntamme avustaa mielellään oikean porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 90 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6
SUUTTIMIA 14 isoa suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 1500 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 175 / 1675 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.