Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Crown II

  • 5 henkilölle
  • 21 tehokasta vesisuutinta
  • Sisäänrakennettu puhdistusjärjestelmä
  • Turbo-Jet-virtausjärjestelmä

Folkpool Nordic Crown II -ulkoporeallas on suunniteltu pohjoismaiseen, yksinkertaiseen tyyliin, ja siksi porealtaan muotoilu onkin monen suomalaisen makuun. Tämä poreallas on Impulse DP -altaan lisävarusteltu sisarallas, jossa on 21 tehokasta vesisuutinta. Suuttimia voi ohjata portaattomasti sekä veden- että ilmantuoton osalta.

Lisäominaisuutena porealtaassa on tehokas jalkahierontaominaisuus. Poreissa on ihana rentoutua päivän päätteeksi. Muiden Folkpoolin altaiden tapaan, tässä porealtaassa on myös sisäänrakennettu otsonointi, jonka avulla vesi pysyy puhtaana ja altaan hoito on helppoa. Sisäpuolen porras toimii hyvänä vilvoittelupaikkana tai lastenistuimena.

Crown II -porealtaassa on kaikki mitä porealtaalta vaaditaan. Rentouttavat hierontasuuttimet voi kohdistaa omien mieltymysten mukaan, esimerkiksi tasaisesti koko altaaseen, jolloin kaikki pääsevät nauttimaan hemmottelevista poreista. Vaihtoehtoisesti virtauksen voi säätää tiettyihin istuimiin, jolloin hieronta kohdistuu tehokkaammin selän alueelle.

Crown II -poreallas on tilaustuote, toimitusaika on noin 12 viikkoa. Kysy lisää porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan ja varusteiden valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 200  * 90 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5
SUUTTIMIA 21 suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2hv, 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 1135 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 155 / 1310 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.