Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Encore SE

  • 6 henkilölle
  • 40 tehokasta vesisuutinta
  • Erittäin voimakas 2,5 hv kaksitehoinen pumppu
  • Turbo-Jet-virtausjärjestelmä

Folkpool Nordic Encore SE -ulkoporeallas on varusteltu erittäin voimakkaalla kaksitehoisella pumpulla ja 40 tehokkaalla vesisuuttimella, jotka luovat nautinnollisen hierontaelämyksen. Turbo-Jet-virtausjärjestelmän ansiosta veden virtausta voi säädellä, joko tasaisesti koko altaaseen tai kohdistaa tiettyihin istuimiin.

Isoon porealtaaseen mahtuu yhtä aikaa rentoutumaan kuusi henkilöä, joten voit nauttia poreista yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Porealtaassa on yksi mukava ja ergonominen makuuistuin, jossa hierontasuuttimet hierovat selän lisäksi myös jalkoja. Tehokkaat vesisuuttimet sulattavat selän lihaskivut myös kaikissa muissa istuimissa.

Encore SE -poreallas on taattua Nordic-sarjan laatua, jossa yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö ja luotettava teknologia. Tämä poreallas on sellaisen henkilön valinta, joka haluaa kylpeä huolettomasti monia vuosia.

Kysy lisää Encore SE -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 * 213 * 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6
SUUTTIMIA 40 suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2,5hv, 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 1110 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 215 / 1325 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.