Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Impulse DP

  • 5 henkilölle
  • 13 tehokasta vesisuutinta
  • Sisäänrakennettu puhdistuslaite
  • Turbo-Jet-virtausjärjestelmä

Folkpool Nordic Impulse DP -ulkoporeallas on yksi Pohjoismaiden myydyimpiä porealtaita. Pyöreä poreallas on halkaisijaltaan kaksi metriä, joten poreisiin mahtuu suurempikin porukka. Porealtaassa ei ole prameita lisävarusteita, vaan altaassa luotetaan yksinkertaiseen ja laadukkaaseen teknologiaan.

Porealtaan vesisuuttimien veden ja ilman virtausta voi säädellä portaattomasti, jolloin poreet voi säätää tasaisesti koko altaaseen tai vain tiettyihin istuimiin. Automaattinen puhdistuslaite helpottaa altaan hoitoa ja sisäänrakennettu otsonointi takaa paremman vedenlaadun, ja näin ollen pidemmän käyttöiän. Lisäksi porealtaassa on porras altaan sisäpuolella helpottamassa altaaseen nousua. Porras sopii hyvin myös vilvoittelupaikaksi tai lastenistuimeksi.

Impulse DP -porealtaassa nautit hemmottelevista poreista läpi vuoden. Huippulaadukas teknologia takaa rentouttavan spa-hetken omalla pihallasi. Poreiden seassa rentoutuu sekä keho että mieli – hemmottelun jälkeen olet kuin uudesti syntynyt.

Kysy lisää Impulse DP -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Osaava henkilökuntamme opastaa sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

 

 

Tuotetiedot

KOKO 200 * 90 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5
SUUTTIMIA 13
PUMPPUJA 1 kpl – 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 230V 2*16A
VESITILAVUUS 1150 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 130 / 1280 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.