Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Jubilee SE

  • 6 henkilölle
  • 38 tehokasta vesisuutinta
  • Erittäin voimakas 2,5 hv kaksinopeuksinen pumppu
  • Turbo-Jet-virtausjärjestelmä

Folkpool Nordic Jubilee SE -ulkoporeallas on Encoren sisarmalli, jossa on erittäin voimakas 2,5 hv kaksinopeuksinen pumppu ja 38 tehokasta vesisuutinta, joten poreissa riittää tehoa. Tilaa altaassa on isommallekin joukolle, sillä yhtä aikaa kylpemään mahtuu kuusi henkilöä.

Tässä porealtaassa pääset rentoutumaan selkää hierovien hierontasuuttimien ansiosta. Selän lihaskivut ovat hieronnan jälkeen historiaa. Yksi porealtaan parhaista ominaisuuksista on portaaton vesisuuttimien veden ja ilman virtauksen säätö, jonka ansiosta poreet voi säätää tasaisesti koko altaaseen tai vain tiettyihin istuimiin. Lisäksi altaassa on Nordic-sarjaan kuuluva automaattinen puhdistusjärjestelmä.

Jubilee SE on täydellinen poreallas heille, jotka nauttivat avoimesta tilasta altaassa ja arvostavat luotettavia materiaaleja ja komponentteja. Tässä porealtaassa viihtyvät niin lapset kuin aikuiset.

Kysy lisää Jubilee SE -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Osaava henkilökuntamme auttaa mielellään oikean porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 * 213 * 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6
SUUTTIMIA 38 suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2,5hv, 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 1230 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 215 / 1445 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.