Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Retreat

  • 5 henkilölle
  • 14 tehokasta vesisuutinta
  • Kaksi kapteenin istuinta
  • Sisäänrakennettu puhdistusjärjestelmä

Folkpool Nordic Retreat -ulkoporeallas on taattua Nordic-sarjan laatua. Tyylikäs ulkomuoto sekä laadukas teknologia takaavat, että nautit kylpylähetkistä monia vuosia eteenpäin. Poreallas on kompaktin kokoinen, mutta rentoutumaan mahtuu yhtä aikaa jopa viisi henkilöä. Tämä onkin yksi pariskuntien tai pienten perheiden suosikkiporealtaista.

Porealtaassa on kaksi kapteenin istuinta, joissa pääset nauttimaan selkä- ja jalkahieronnasta. Kapteenin istuimia vastapäätä on pidempi avoin penkki, johon mahtuu mukavasti kaksi aikuista tai kolme lasta. Kuten muissakin Nordic-sarjan altaissa, tässäkin on automaattinen puhdistusjärjestelmä, joka pitää altaan puhtaana ja helpottaa ylläpitoa.

Retreat -poreallas on kuin pieni jalokivi, jossa on kaikki ominaisuudet, mitä porealtaalta voi toivoa. Hemmottelevat poreet hellivät ihanasti sekä mieltä että kehoa: lihasjumit katoavat, stressi vähenee ja yöunet paranevat.

Kysy lisää Retreat -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista asiantuntevalta henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme myös sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 178 * 213 * 86 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5
SUUTTIMIA 14 isoa suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 1059 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 179 / 1238 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.