Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Stella Premium

  • 3 henkilölle
  • 23 tehokasta vesisuutinta
  • Northern Light eli Revontuli -valaistus
  • Juomapidike

Folkpool Nordic Stella Premium -ulkoporeallas on kompaktin kokoinen poreallas, johon mahtuu kolme henkilöä. Tässä porealtaassa on LED-valon lisäksi vakiona Northern Light eli Revontuli -valaistus, joka valaisee mukipidikkeet, allaskantin sekä ulkopaneelin. Nauti rentouttavista poreista ja tunnelmallisesta valaistuksesta päivän päätteeksi omalla pihalla.

Porealtaassa on yksi eksklusiivinen makuuistuin sekä kaksi rentouttavaa terapiaistuinta. Makuuistuimessa pääset nauttimaan selän lisäksi jalkojen hieronnasta. Terapiaistuimissa tehokkaat vesisuuttimet hierovat ja hellivät kroppaa hellävaraisesti. Vartalon rentoutuessa poreiden seassa myös mieli virkistyy ja uusiutuu.

Stella Premium on oiva poreallas pariskunnille. Rentoudu kumppanisi kanssa hierontasuuttimien hemmotellessa kehoa. Tuo kylpyläelämys suoraan omalle pihallesi ja luo itse rentouttava spa-tunnelma.

Kysy lisää Stella Premium -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Autamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

 

Tuotetiedot

KOKO 159 * 213 * 87 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 3
SUUTTIMIA 23 suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED ja Northern light optio
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 947 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 189 / 1167 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.