Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Nordic Warrior XL

  • 6 henkilölle
  • 21 tehokasta vesisuutinta
  • Sisäänrakennettu puhdistuslaite
  • Turbo-Jet-virtausjärjestelmä

Folkpool Nordic Warrior XL -ulkoporeallas on isokokoinen ja pyöreä poreallas, johon mahtuu rentoutumaan samanaikaisesti kuusi henkeä. Tehokkaat vesisuuttimet huolehtivat hemmottelevista poreista, joiden seassa takuuvarmasti. Koko vartalo rentoutuu ja mieli virkistyy, kun ihanasta spa-hetkestä voi nauttia omalla pihalla.

Istuimia porealtaassa on kolmella eri tasolla, joten kaiken pituisille löytyy mieluinen istumapaikka. Veden virtausta pysyy portaattomasti säätämään fiiliksen mukaan. Poreet voi kohdistaa tiettyihin istuimiin, jolloin nautit tehokkaasta hieronnasta tai vaihtoehtoisesti voit suunnata poreet rentouttavasti ja tasaisesti koko altaaseen. Sisäänrakennettu otsonointi vastaa altaan puhtaudesta automaattisesti. Altaan kaikkia toimintoja ohjataan helposti digitaalisella ohjaimella.

Warrior XL -porealtaan poreissa viihtyvät sekä lapset että aikuiset. Laadukas teknologia ja yksinkertainen design takaavat iloisia kylpyhetkiä moniksi vuosiksi. Poreiden seassa rentoutuu sekä keho että mieli – hemmottelun jälkeen olet kuin uudesti syntynyt.

Kysy lisää Warrior XL -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista osaavalta henkilökunnaltamme. He auttavat mielellään sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

 

Tuotetiedot

KOKO 213 x 102 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6
SUUTTIMIA 21 isoa suutinta
PUMPPUJA 1 kpl – 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 2 kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 2*16A, 230V
VESITILAVUUS 1600 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 175 / 1775 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.