Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity Elite porealtaat

Huippuunsa hiottua ylellisyyttä

Lisää elämääsi luksusta Celebrity Elite -sarjan ulkoporealtailla! Celebrity Elite jatkaa Celebrity-sarjaa lisäämällä siihen ripauksen ylellisyyttä ja entistä nautinnollisempia ominaisuuksia.

Celebrity Elite -porealtaissa markkinoiden johtavien poreallasvalmistajien huippuominaisuudet yhdistyvät Marquisin innovatiiviseen teknologiaan ja korkeaan laatuun. Nämä huippuunsa hiotut kokonaisuudet ovat helppohoitoisia ja energiatehokkaita sekä kestävät niin käyttöä kuin katseita.

Ultimaattisen poreallaselämyksen takaavat etenkin Celebrity Elite -sarjan kärkiominaisuutta: täydellisesti optimoitu High-flow vesiterapiajärjestelmä, äärimmäisen tehokas ConstantClean™ vedenpuhdistusteknologia sekä ihoasi hellävaraisesti hoitava MicroSilk® happihoito-ominaisuus.

Celebrity Elite -sarjan ulkoporealtaat takaavat ainutlaatuisen rentoutuskokemuksen, ylellistä laatuaikaa perheesi kanssa, juhlien keskipisteen – tai mitä ikinä keksitkään toivoa!

Liity osaksi eliittijoukkoa ja tutustu Celebrity Elite -mallistoon!

 

Lisää luksusta yksilöllisillä lisävarusteilla

Voit lisätä Celebrity Elite -porealtaan ylellisyyttä tarpeisiisi sopivilla lisävarusteilla. Täydennä poreallasta esimerkiksi ultimaattisella Bluetooth-kaiutinjärjestelmällä tai säkenöivällä, monivärisellä Twilight LED-valaistuksella. Lisäksi voit täydentää poreallastasi ja sen ympäristöä sarjaan sopivilla komponenteilla ja kalusteilla, kuten penkeillä, portailla, hyllyillä ja telineillä.

Tutustu lisävarusteisiin

Marquis Celebrity Elite -ulkoporealtaat alkaen 8 960,- €

Mallisto

Woodstock Elite

7 henkilön ulkoporeallas 51 suutinta. 229 * 229 * 91cm Hinta alk. 11 990,-€

Vegas Elite

7-hengen ulkoporeallas 41 suutinta. 213 * 213 * 91cm. Hinta alk. 10 980,-€

Hollywood Elite

6 henkilön ulkoporeallas 41 suutinta. 213 * 213 * 91cm. Hinta alk. 10 980,- €

Broadway Elite

5 henkilön ulkoporeallas 30 suutinta. 196 * 196 * 91cm. Hinta alk. 9 990,-€

Monaco Elite

5 henkilön ulkoporeallas 24 suutinta. Halk. 203 * 91cm. Hinta alk. 9 390,-€

Nashville Elite

3-hengen ulkoporeallas 22 suutinta. 152 * 213 * 75cm. Hinta alk. 8 960,- €

Valmistajasta

Vuodesta 1980 lähtien Marquis® on valmistanut korkealaatuisia porealtaita Yhdysvaltojen Oregonissa. Yritys on työntekijöidensä omistama yritys, joka ei tingi laadusta tai asiakaskokemuksesta.

Marquisin missiona on tarjota ultimaattisia poreallaselämyksiä innovatiivisen teknologian ja jatkuvan tuotekehityksen avulla. Porealtaat ovat tunnettuja korkean laatunsa lisäksi tyylikkäästä designistaan, kestävyydestään ja helppohoitoisuudestaan.

Tutustu Marquis-brändiin ja heidän palkittuihin porealtaisiinsa!

Lue lisää

Kysyttävää?

Vesilaite on uima- ja porealtaiden timanttinen erityisasiantuntija, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuosikymmenten ajan.

Oli sinulla kysymyksiä sopivan porealtaan valintaan, lisävarusteisiin, varaosiin tai käyttöön ja ylläpitoon liittyen, me olemme apunasi. Halutessasi voit myös testata Marquis-poreallasta Espoon showroomissamme ennen ostopäätöstä.

Ota rohkeasti yhteyttä – me olemme täällä sinua varten!

Ota yhteyttä