Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Hollywood Elite

  • 6 henkilölle
  • 40 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi ergonominen Lounge-istuin
  • MicroSilk-ominaisuus

Marquis Celebrity Elite-sarjan The Hollywood Elite -ulkoporeallas on poreallasjuhlien päätähti. Altaassa on tilaa jopa kuudelle hengelle, joten voit järjestää juhlat isommallekin ystäväporukalle. Porealtaan rentouttavissa poreissa ystäväsi viihtyvät varmasti. Juhlat kruunaa laadukas integroitu äänentoistojärjestelmä, joka on saatavana lisävarusteena.

Porealtaassa on kaksi rentouttavaa terapiaistuinta, joissa on koko selän alueen hierontaominaisuus. Mukava ja ergonominen Lounge-istuin hemmottelee vartaloa hieroen niskasta aina jalkoihin saakka. Lisäksi altaassa on yksi korkea terapiaistuin sekä kaksi lisäistuinta. Porealtaan keskellä on voimakas Whitewater-4 -vesisuutin, joka takaa ihanat poreet koko altaaseen.

The Hollywood Elite -porealtaassa on niin hyvä meininki, ettei sieltä halua poistua. Poreet hemmottelevat kehoa ja rentouttavat mielen tuossa tuokiossa. Kylpemisen jälkeen olet kuin uudesti syntynyt.

Kysy lisää The Hollywood Elite -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Autamme mielellämme asiakkaita valitsemaan juuri heille sopivan porealtaan.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 213 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/6
SUUTTIMIA 40
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1325 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 317 / 1641 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.