Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Broadway Elite

  • 5 henkilölle
  • 30 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi eksklusiivinen istuin jalkahieronnalla
  • Ihastuttava Twilight-valaistus ja vesiputous

Marquis Celebrity Elite-sarjan The Broadway Elite -ulkoporealtaassa kylvet ja rentoudut kuin Broadway-tähti. Altaan luovassa istuinratkaisussa on erikorkuisia istuimia, joten kaikille löytyy varmasti sopiva paikka. Poreiden lisäksi tunnelmaa luovat vesiputous sekä Twilight-valaistus.

Porealtaassa on tilaa viidelle henkilölle, joten voit rentoutua yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Altaassa on yksi ylellinen ohjaajan istuin, jossa pääsee nauttimaan ihanasta jalkahieronnasta. Muissa istuimissa vesisuuttimet on kohdistettu selkään, jolloin hellävarainen hieronta poistaa lihaskivut.

The Broadway Elite -poreallas on porealtaiden tähti. Tässä porealtaassa pääset nauttimaan rentouttavista hieronnoista, jotka hellivät vartalon lisäksi myös mieltä.

Kysy lisää The Broadway Elite -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Autamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 196 x 196 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 30
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1173 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 227 / 1399 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.