Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Monaco Elite

  • 5 henkilölle
  • 23 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi ylellinen Lounge-istuin

Marquis Celebrity Elite-sarjan The Monaco Elite -ulkoporeallas on pyöreä poreallas, jossa on ruhtinaallisesti tilaa jopa viidelle henkilölle. Tässä porealtaassa rentoudut kuin kuninkaallinen. Hierontaominaisuudet hemmottelevat kehoa päästä varpaisiin ja muilla lisäominaisuuksilla viimeistelet spa-hetkesi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Porealtaassa on pyöreissä altaissa harvinainen Lounge-istuin, jossa nautit hieronnasta niskasta jalkoihin saakka. Kahdessa muussa istuimessa on rentouttava syvähierontaominaisuus. Lisäksi porealtaassa on kaksi lisäistuinta, joten kaikille löytyy varmasti mieluinen istumapaikka.

The Monaco Elite -poreallas tyydyttää myös vaativimman maun. Elite-varustelu takaa ylellisen kylpyläelämyksen, jonka voit kokea omassa pihassasi.

Kysy lisää The Monaco Elite -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Opastamme mielellämme myös sopivan porealtaan hankinnassa.

Ota yhteyttä

 

Tuotetiedot

KOKO Halk. 203 x  91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 23
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 946 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 227 / 1175kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.