Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Nashville Elite

  • 3 henkilölle
  • 22 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi ylellinen Lounge-istuin

Marquis Celebrity Elite-sarjan The Nashville Elite -ulkoporeallas on suunniteltu pariskunnalle tai kolmelle henkilölle. Kompaktin koon vuoksi porealtaan voi sijoittaa myös pieneen tilaan. Vaikka allas on pieni, tarjoaa se ihanan rentouttavaa vesiterapiaa. Mukavat ja hyvin suunnitellut istuimet viimeistelevät hienostuneen kokonaisuuden.

Porealtaassa on yksi ylellinen Lounge-istuin, jossa voi nauttia rentouttavasta kokovartalohieronnasta. Kehon lisäksi myös mieli rentoutuu ja stressi vähenee. Kaksi muuta istuinta on varusteltu rentouttavilla hierontasuuttimilla, jotka hierovat selkää poistaen kireydet tehokkaasti.

The Nashville Elite -porealtaassa pääset nauttimaan ylellisestä ja rentouttavasta spa-tunnelmasta yhdessä kumppanisi kanssa. Koe kylpyläelämys omalla pihallasi ja hanki ripaus ansaittua luksusta arjen keskelle.

Kysy lisää The Nashville Elite -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Autamme mielellämme myös sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 152 x 213 x 75 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 3/3
SUUTTIMIA 22
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 852 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 181 / 919 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.