Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Vegas Elite

  • 6 henkilölle
  • 41 tehokasta vesisuutinta
  • Bonuksena vilvoitteluistuin

Marquis Celebrity Elite-sarjan The Vegas Elite -ulkoporeallas tarjoaa kaivattua luksusta arjen kiireen keskelle. Tässä porealtaassa nautit rentouttavista poreista yksin tai isommalla joukolla. Porealtaassa on tilaa kuudelle henkilölle ja lisäksi porealtaassa on yksi vilvoitteluistuin, joten todellisuudessa porealtaaseen mahtuu kerrallaan jopa seitsemän henkeä.

Porealtaassa on kaksi syvää terapiaistuinta, joissa nautit ylellisestä vesiterapiasta. Neljä muuta istuinta on varusteltu kevyemmällä ja rentouttavalla hieronnalla, joka hellii kehoa ja mieltä. Jokaisella istuimella ultimaattinen rentoutus on taattu. Whitewater-4 -vesisuutin kruunaa hemmotteluhetken.

The Vegas Elite -porealtaassa on kaikki mitä rentoutumiseen ja hemmotteluun tarvitsee. Poreiden seassa arjen kiireet unohtuvat ja juhlatunnelma on taattu!

Kysy lisää The Vegas Elite -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme myös sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 213 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/6
SUUTTIMIA 41
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1438 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 318 / 1757 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.