Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Woodstock Elite

  • 7 henkilölle
  • 51 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi ylellinen Lounge-istuin
  • Hierontaominaisuus koko selälle ja reisille

Marquis Celebrity Elite-sarjan The Woodstock Elite -ulkoporealtaassa järjestät juhlat koko ystäväporukalle. Fiiliksen mukaan voit järjestää hauskat poreallasbileet tai vaihtoehtoisesti rentouttavan ja tunnelmallisen spa-hetken – kaikki viihtyvät varmasti. Porealtaaseen mahtuu jopa seitsemän henkeä, joten kukaan ei jää ulkopuolelle.

Porealtaassa on yksi ylellinen Lounge-istuin, jossa hierontasuuttimet hierovat koko vartaloa, niskasta jalkoihin saakka. Syvässä terapiaistuimessa on koko selän ja reisien hierontaominaisuus. Myös viisi muuta istuinta tarjoavat rentouttavan hieronnan, joten äärimmäinen rentoutus on tässä altaassa takuuvarma. Altaan varustelun täydentää Whitewater-4 -vesisuutin.

The Woodstock Elite -poreallas kuuluu porealtaiden eliittiin. Tässä porealtaassa viihtyy pidempäänkin, sillä rentouttava vesiterapia hellii mieltä ja kehoa. Poreallasta voi käyttää vuoden ympäri, joten voit nauttia rentoutuksesta vuodenajasta riippumatta.

Kysy lisää The Woodstock Elite -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Opastamme mieluusti sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 229 x 229 x  91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 7/7
SUUTTIMIA 51
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS  1741 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 354 / 2096 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.