Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity porealtaat

Ylellisyyttä ja hauskanpitoa Hollywood-tyyliin

Juhlista elämää Hollywood-tyyliin näyttävällä Celebrity-ulkoporealtaalla! Ylellinen poreallas tarjoaa niin ultimaattisia rentoutuselämyksiä kuin ainutlaatuista juhlatunnelmaa – fiiliksesi mukaan.

Celebrity-porealtaat sulattavat tehokkaasti lihasjumit koko kehosta: tarpeesi mukaan voit istahtaa koko kehoa hellivään Laid Back Lounge -istuimeen, selän lihaksiin keskittyvään syvään terapiaistuimeen tai korkealle terapiaistuimelle, jossa voit samalla vilvoitella mukavasti. Marquisin innovatiivinen, korkealaatuinen vesiterapiateknologia takaa uskomattoman rentoutuksen!

Celebrity-poreallas sykähdyttää myös juhlien keskipisteenä: kuplivat poreet yhdistettynä värikkäisiin LED-valoihin riemastuttavat juhlakansaa taatusti. Kun lisäät porealtaaseesi vielä Motown™ Bluetooth -kaiutinjärjestelmän, kohoaa juhlatunnelma kattoon!

Celebrity-porealtaat ovat korkealaatuisia ja kestäviä sekä vaivattomia ylläpitää. Celebrity-porealtaassa rentoudut vaikka joka ikinen ilta ja juhlit huolettomasti aamuun asti.

Pulahda hauskuuteen ja tutustu Celebrity-mallistoon!

 

Lisävarusteet tuplaavat hauskuuden

Kaikkiin Celebrity-porealtaisiin (pl. Monaco) voidaan lisätä laadukas Motown™ Bluetooth -kaiutinjärjestelmä, jonka avulla luot entistä syvempiä rentoutuskokemuksia ja nostat juhlat uudelle tasolle. Lisäksi voit täydentää poreallastasi sarjaan sopivilla kalusteilla, kuten tasoilla, penkeillä, portailla ja telineillä

Tutustu lisävarusteisiin

Marquis Celebrity -ulkoporealtaat alkaen 6 395,- €

Mallisto

The Woodstock

7-hengen laadukas ulkoporeallas, 229 * 229 * 91cm, Hinta alk. 8 830,-€

The Vegas

6-hengen laadukas ulkoporeallas. 213 * 213 * 91cm. Hinta alk. 7 970,-€

The Hollywood

6 henkilön laadukas ulkoporeallas. 213 * 213 * 91cm. Hinta alk. 7 750,- €

The Broadway

5 henkilön laadukas ulkoporeallas. 196 * 196 * 91cm. Hinta alk. 6 995,-€

The Monaco

5-hengen laadukas ulkoporeallas. Halk.203 * 91cm. Hinta alk. 6 850,-€

The Nashville

3-hengen laadukas ulkoporeallas. 152 * 213 * 75cm. Hinta alk. 6 395,-€

Valmistajasta

Marquis® on valmistanut korkealaatuisia porealtaita vuodesta 1980 lähtien. Kaikki tuotteet valmistetaan Yhdysvaltojen Oregonissa intohimoisten käsityöläisten toimesta.

Marquis on työntekijöidensä omistama yritys, jonka missiona on luoda ultimaattisia elämyksiä hyödyntäen innovatiivista poreallasteknologiaa. Marquisin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta, näyttävästä designista ja huolettomasta ylläpidosta.

Tutustu palkittuun valmistajaan ja heidän tuotteisiinsa!

Lue lisää

Kysyttävää?

Me Vesilaitteella autamme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä kysymyksissäsi – koskivat ne sitten sopivan tuotteen valintaa, altaan käyttöä tai ylläpitoa, lisävarusteita tai varaosia.

Olemme palvelleet asiakkaitamme uima- ja porealtaiden timanttisena erityisasiantuntijana jo vuosikymmenten ajan. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja porealtaisiimme Espoon showroomillemme!

Ota yhteyttä