Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity porealtaat

Marquis Celebrity sarja – Hyvää Tunnelmaa!

Lisää elämäntapaasi hieman julkkis-statusta Broadway, Monaco, Woodstock tai Hollywood porealtaalla.

Haluatko rentoutua yksin, nauttia laatuajasta perheesi kanssa, viettää romanttista iltaa rakkaan kanssa tai juhlia koko yön läpi? Marquis Celebrity poreallas on oikea paikka sinulle. Laadukas Celebrity poreallas suoriutuu monesta roolista. Valaistu vesiputous rentouttaa, Motown™ äänentoistojärjestelmä Bluetoothilla nostaa tunnelman kattoon ja Theatre™ LED-valo lisäosa tekee vaikutuksen vedenalaisilla virtuaalirevontulilla. Hyvää tunnelmaa Amerikan tyyliin!

Broadway porealtaassa on voittajafiilis! Broadwayssa on luova istuinratkaisu kahdelle, syvä Ohjaajan istuin fantastisella jalkaterapialla, toinen syvä istuin selkäterapialla ja kaksi eri korkuista lisäistuinta. “Plug-and-play” järjestelmä on erittäin kätevä. Vesiputous ja Twilight valaistus luovat tunnelmaa. Lisää Motown äänentoistojärjestelmä MP3 asemalla ja voit poreilla kuin tähti.

Marquis Celebrity sarjan altaat – Alkaen 6995,-€

 

 

 

 

 

Kutsu ystäväsi ja valmistaudu juhlimaan Hollywood-tyyliin!  Laid Back Lounge istuimessa on suuttimia niskasta jalkoihin, syvissä terapiaistuimissa saat koko selän hierontaa ja korkealla terapiaistuimella voit vilvoitella mukavasti. Porealtaassa on myös vesiputous ja lisävarusteisiin kuuluu Motown äänentoistojärjestelmä MP3 asemalla. Poreile tyylillä Celebrity porealtaassa!

Celebrity Elite jatkaa siitä mihin pelkkä Celebrity sarjamme loppuu. Toimivaa allaskonseptia on maustettu ripauksella luksusta ja tiettyjä ominaisuuksia sekä mahdollisuuksia lisävarusteisiin paranneltu: Celebrity Elite porealtaissa suuttimet ovat ruostumatonta terästä, suodatin on isompi – n. 50 neliömetriä ja vesieristys on energiatehokasta. Voit valita Celebrity Elite porealtaaseesi myös in-line saniteettijärjestelmän lisäominaisuutena. Celebrity Eliteen saa myös lisättyä upeat LED Twilight valot tai Elite portaat lisäämään altaasi ja terassisi ilmettä.

Lue lisää Marquis altaista: www.Marquis-porealtaat.fi

Mallisto

The Broadway

5 henkilön poreallas, 30 suutinta

The Hollywood

6 henkilön poreallas 40 suutinta

Broadway elite

5 henkilön poreallas 30 suutinta

Hollywood-elite

6 henkilön poreallas 41 suutinta

Monaco-Elite

5 henkilön poreallas 24 suutinta

Woodstock Elite

7 henkilön poreallas 51 suutinta