Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Hollywood

  • 6 henkilölle
  • 40 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus niskasta jalkoihin
  • Lisävarusteena mm. vesiputous ja äänentoistojärjestelmä

Marquis Celebrity-sarjan The Hollywood -ulkoporeallas on takuuvarma juhlien keskipiste. Isoon porealtaaseen mahtuu jopa kuusi henkilöä, joten riemukas juhlatunnelma on taattu. Kutsu siis ystäväsi koolle ja valmistaudu juhlimaan Hollywood-tyyliin!

Porealtaassa on yksi eksklusiivinen Laid Back Lounge -istuin, jonka suuttimet hierovat rentouttavasti niskasta jalkoihin. Syvät terapiaistuimet hellivät selän lihaksia. Porealtaassa on myös yksi korkea istuin, jossa voi välillä vilvoitella mukavasti. Lisäominaisuuksina porealtaaseen saa vesiputouksen sekä Motown -äänentoistojärjestelmän.

Jos haluat poreilla yhtä tyylikkäästi kuin Hollywoodissa, tämä poreallas sinun makuusi. Fiiliksen mukaan voit joko rentoutua poreissa tai järjestää juhlat isommallekin porukalle. The Hollywood -porealtaassa ei takuulla tule tylsää!

Ota yhteyttä ja kysy lisää The Hollywood -ulkoporealtaasta ja sen lisävarusteista. Autamme sinua mielellämme valitsemaan sopivan porealtaan sekä varustelut.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 213 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/6
SUUTTIMIA 40
PUMPPUJA 1 tai 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1325 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 317 / 1641 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

  • Laadukas Motown Bluetooth -kaiutinjärjestelmä
  • Kalusteet, esim. portaat, penkit, pyyhetelineet, hyllyt
  • Erikoisvalaistus

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.