Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Broadway

  • 5 henkilölle
  • 30 tehokasta vesisuutinta
  • Kaksi syvää istuinta eri hierontaominaisuuksilla
  • Vesiputous ja Twilight-valaistus

Marquis Celebrity-sarjan The Broadway -ulkoporealtaassa poreilet kuin maailmanluokan tähti. Hemmottelevat poreet vievät sinut ylellisen rentouttaviin tunnelmiin. Lisää tunnelmaa saat ainutlaatuisella vesiputouksella ja tunnelmallisilla Twilight-valaistuksella.

The Broadway -porealtaassa on luova istuinratkaisu kahdelle. Syvässä ohjaajan istuimessa pääset nauttimaan fantastisesta jalkaterapiasta ja toisessa syvässä istuimessa terapiasuuttimet hierovat selkääsi. Lisäksi porealtaassa on kaksi lisäistuinta, joten porealtaaseen mahtuu mukavasti neljä henkilöä.

Tämä poreallas sopii moneen tarkoitukseen. Rentoudu poreissa itseksesi tai järjestä vaikka pienet pihajuhlat – The Broadway tarjoaa elämyksiä fiiliksen mukaan. Lisävarusteiden avulla viimeistelet upean kylpyläkokemuksen omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Kysy lisää The Broadway -ulkoporealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan porealtaan ja varusteiden valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 196 x 196 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 4/5
SUUTTIMIA 30
PUMPPUJA 1 kpl – 2 nopeuksinen
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1173 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 227 / 1399 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

  • Laadukas Motown Bluetooth -kaiutinjärjestelmä
  • Kalusteet, esim. portaat, penkit, pyyhetelineet, hyllyt
  • Erikoisvalaistus

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.