Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Monaco

  • 5 henkilölle
  • 23 tehokasta vesisuutinta
  • Ylellinen Lounge-makuuistuin
  • Pyöreä allas

Marquis Celebrity-sarjan The Monaco -ulkoporeallas tarjoaa ylellisen rentouttavia kylpylähetkiä yhtäaikaa jopa viidelle henkilölle. Nauti hemmottelevasta vesiterapiasta ja virkistä kehoasi. Poreiden seassa myös mieli rauhoittuu ja stressi vähenee.

The Monaco -porealtaassa on pyöreissä altaissa harvinainen, ylellinen Lounge-makuuistuin. Tässä istuimessa hierontasuuttimet hierovat koko vartaloa, niskasta jalkoihin. Lisäksi altaassa on neljä rentouttavaa terapiaistuinta, joissa hieronta kohdistuu selän alueelle. Tehokkaat hierontasuuttimet sulattavat lihaskireytesi hetkessä.

The Monaco -poreallas tuo omaan pihaasi ylellisen kylpyläkokemuksen eikä sinun tarvitse matkustaa hotelliin saavuttaaksesi ultimaattisen rentoutuskokemuksen. Nauti hellivistä poreista ja anna mielesi rauhoittua. Voit myös tuunata porealtaan mieleiseksi erilaisilla lisävarusteilla.

Kysy lisää The Monaco -ulkoporealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Henkilökuntamme opastaa mielellään sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 203 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 23
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 946 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 227/ 1175 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

  • Kalusteet, esim. portaat, penkit, pyyhetelineet, hyllyt
  • Erikoisvalaistus

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.