Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Nashville

  • 3 henkilölle
  • 22 tehokasta vesisuutinta
  • Ylellisen mukavat istuimet

Marquis Celebrity-sarjan The Nashville -ulkoporeallas sopii kompaktin kokonsa pieneenkin tilaan. Tämä poreallas on suunniteltu erityisesti pariskunnille, mutta istuintilaa on kolmelle hengelle. Nauti poreista yhdessä rakkaasi kanssa ja anna tehokkaan vesiterapian helliä kehoasi.

Hyvin suunnitelluissa istuimissa ihana loikoilla ja rentoutua päivän päätteeksi. Selkään ja jalkoihin suunnatut suuttimet hierovat tehokkaasti lihasjumit pois. Poreet hemmottelevat kehon lisäksi myös mieltä haihduttaen huolet pois.

The Nashville -poreallas tarjoaa intiimiä kylpylätunnelmaa ja ihania hemmotteluhetkiä omassa kodissasi Lisäksi porealtaaseen on saatavilla useita rentoutuselämystä täydentäviä lisävarusteita.

Kysy lisää The Nashville -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista henkilökunnaltamme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 152 x 213 x 75 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 3/3
SUUTTIMIA 22
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 852 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 181 / 1032 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

  • Laadukas Motown Bluetooth -kaiutinjärjestelmä
  • Kalusteet, esim. portaat, penkit, pyyhetelineet, hyllyt
  • Erikoisvalaistus

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.