Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Celebrity The Woodstock

  • 7 henkilölle
  • 50 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus koko vartalolle, erityisesti jaloille
  • Yksi eksklusiivinen syvä terapiaistuin

Marquis Celebrity-sarjan The Woodstock -ulkoporealtaassa järjestät ystävillesi ikimuistoiset poreallasfestivaalit! Porealtaaseen mahtuu kerralla rentoutumaan jopa seitsemän henkeä. Vesiterapia hellii mieltä ja kehoa; lihasjumit sulautuvat pois hierontasuuttimien avulla ja stressi vähenee rentouttavissa poreissa.

The Woodstock -porealtaassa on yksi eksklusiivinen syvä terapiaistuin, jossa suuttimet hierovat koko vartaloa, myös reisiä ja pohkeita. Lounge-istuimessa pääset nauttimaan ihanasta selkä- ja hartiahieronnasta. Näiden istuimien lisäksi altaassa on viisi mukavaa istuinta, joten porealtaassa on reilusti tilaa isollekin porukalle. Tehokkaat vesisuuttimet huolehtivat rentoutuksesta kaikilla istuimilla.

Tämä poreallas tuo arkeen ihanaa ylellisyyttä ja tekee elämästä juhlaa. Lisävarusteilla nostat tunnelman kattoon saakka – ja siitä yli.

Kysy lisää The Woodstock -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Osaava henkilökuntamme opastaa mielellään sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 229 x 229 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 7/7
SUUTTIMIA50
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1741 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 354 / 2096 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

  • Laadukas Motown Bluetooth -kaiutinjärjestelmä
  • Kalusteet, esim. portaat, penkit, pyyhetelineet, hyllyt
  • Erikoisvalaistus

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.