Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Crown Collection

Kruununjalokivi –
edistyksellinen ja ylellinen

Uusissa Crown Collection by Marquis® porealtaissamme edistykselliset terapiatoiminnot yhdistyvät luksusmukavuuksiin. Tuloksena on markkinoiden näyttävimmät ja monipuolisimmat hydrohieronta-altaat.

Crown Collectionin altaissa, palkittuun Signature sarjan muotoiluun on yhdistetty innovatiivisen Vector21 sarjan parhaat terapiaominaisuudet. Lisäksi Crown Collection altaissa on uusia ominaisuuksia kuten patentoidut Dynamic Flow Control venttiilit sekä Regal Hydrokinetic™ (RHK™) terapiasuuttimet.

Tervetuloa tutustumaan!

Mallisto

The Summit

7 hengelle, 65 suutinta

The Euphoria

7 hengelle, 53 suutinta

The Epic

6 hengelle, 53 suutinta

The Resort

5 hengelle, 50 suutinta

The Spirit

3 hengelle, 32 suutinta

Crown Collection lisävarusteet

  • Bluetooth äänentoistojärjestelmä kahdella kaiuttimella ja subwooferilla. Äänentoistoa voi ohjata suoraan porealtaan MQTouch™ kosketusnäytöltä.
  • Jewel™ himmennettävä monivärinen LED valaistus porealtaan sisällä sekä himmennettävät valkoiset LED valot porealtaan ulkokulmissa. Valaisee myös Dynamic Flow Control venttiilin.
  • Microsilk® happiporeet ylellisiä terveys- ja spahoitoja varten.
  • MicroSilk jäätymis-sensori suojaa MicroSilk pumppua kylmissä olosuhteissa.
  • Environments™ portaat ja penkit Crown:in kestävissä materiaaleissa ja väreissä. Vaihtoehtoihin kuuluvat: Step I (Porras I), Step II (Porras II), Step II Hinged (Porras II saranoilla), Resort/Spirit Bench (Resort/Spirit penkki) sekä 48-inch Storage Bench (121,92cm säilytyspenkki).
  • ControlMySpa® langaton ohjausjärjestelmä veden lämpötilalle, pumpuille, suodatinasetuksille, valaistukselle sekä MicroSilkille. Toimii Apple sekä Android laitteilla (nettiyhteydellä).
  • Cover Companionkannen-nostaja helpottaa porealtaan kannen avaamista ja sulkemista.
  • Ultimate Experience kassi sisältää kaksi muhkeaa Marquis kylpytakkia, kaksi eristettyä pikaria sekä Luther Loon kelluvan lelun.

 

Crown Collection värivaihtoehdot

Valmistajasta

Marquis® on valmistanut korkealaatuisia porealtaita vuodesta 1980 lähtien. Kaikki tuotteet valmistetaan Yhdysvaltojen Oregonissa intohimoisten käsityöläisten toimesta.

Marquis on työntekijöidensä omistama yritys, jonka missiona on luoda ultimaattisia elämyksiä hyödyntäen innovatiivista poreallasteknologiaa. Marquisin tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadusta, näyttävästä designista ja huolettomasta ylläpidosta.

Tutustu palkittuun valmistajaan ja heidän tuotteisiinsa!

Lue lisää

Kysyttävää?

Me Vesilaitteella autamme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä kysymyksissäsi – koskivat ne sitten sopivan tuotteen valintaa, altaan käyttöä tai ylläpitoa, lisävarusteita tai varaosia.

Olemme palvelleet asiakkaitamme uima- ja porealtaiden timanttisena erityisasiantuntijana jo vuosikymmenten ajan. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan meihin ja porealtaisiimme Espoon showroomillemme!

Ota yhteyttä