Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

The Spirit poreallas

Crown Collection
The Spirit

Spirit-altaan suuttimista virtaa parantavaa terapiaa.  Porealtaassa on neljä hydrohierontavaihtoehtoa kolmelle hengelle. Lounge-istuimessa voit rentoutua kun H.O.T. Zone hartiasuuttimet hoitavat kehoasi. Syvä terapiaistuin H.O.T. Zone lannesuuttimilla hoitaa selkälihaksiasi. Viilennysistuin nostaa rinnan vesilinjan yli sekä toimii askelmana helpottaen altaaseen/altaasta nousemista. Spirit antaa uutta eloa keholle ja sielulle!

Spiritin istuimet ovat monipuolisia:

 • Syvähierontaistuin sopii urheilijoille tai kroonisesta kivusta kärsiville.
 • Shiatsu hierontaistuin pyörivillä suuttimilla rentouttaa ja tasapainoittaa.
 • Rentoutushierontaistuimen hellävarainen hieronta rauhoittaa mielen.

Tuotetiedot

Koko 168 x 216 x 90 cm
Istuimia 4
Suuttimia 32
Pumppuja 1 pumppu – 908 LPM
Sähköliitäntä 3*16A – 50Hz
Suodattimet 1
Vesitilavuus 1003 litres
Paino tyhjänä/täynnä 209/1211 kg

 

Värivaihtoehdot

ALLASKULHON VÄRI
Winter Solstice Midnight Canyon Glacier Tuscan Sun Sterling Silver Alba

 

ULKOVERHOILUN VÄRI
Granite Timber

 

LÄMPÖKANNEN VÄRI
Black Weathershield

Crown Collection lisävarusteet

 • Bluetooth äänentoistojärjestelmä kahdella kaiuttimella ja subwooferilla. Äänentoistoa voi ohjata suoraan porealtaan MQTouch™ kosketusnäytöltä.
 • Jewel™ himmennettävä monivärinen LED valaistus porealtaan sisällä sekä himmennettävät valkoiset LED valot porealtaan ulkokulmissa. Valaisee myös Dynamic Flow Control venttiilin.
 • Microsilk® happiporeet ylellisiä terveys- ja spahoitoja varten.
 • MicroSilk jäätymis-sensori suojaa MicroSilk pumppua kylmissä olosuhteissa.
 • Environments™ portaat ja penkit Crown:in kestävissä materiaaleissa ja väreissä. Vaihtoehtoihin kuuluvat: Step I (Porras I), Step II (Porras II), Step II Hinged (Porras II saranoilla), Resort/Spirit Bench (Resort/Spirit penkki) sekä 48-inch Storage Bench (121,92cm säilytyspenkki).
 • ControlMySpa® langaton ohjausjärjestelmä veden lämpötilalle, pumpuille, suodatinasetuksille, valaistukselle sekä MicroSilkille. Toimii Apple sekä Android laitteilla (nettiyhteydellä).
 • Cover Companionkannen-nostaja helpottaa porealtaan kannen avaamista ja sulkemista.
 • Ultimate Experience kassi sisältää kaksi muhkeaa Marquis kylpypyyhettä, kaksi eristettyä pikaria sekä Luther Loon kelluvan lelun.

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.