Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Epic

  • 5 henkilölle
  • 65 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus lantionseudulle, hartioille ja selälle
  • Yksi eksklusiivinen Adirondack-istuin jalkahierontasuuttimilla

Marquisin Signature-sarjan The Epic™ -ulkoporealtaassa nautit ultimaattisesta hydroterapiasta, jota sinulle tarjoavat 65 vesisuutinta. The Epic -poreallas on suunniteltu 5 henkilölle, joten voit rentoutua altaassa joko yksin tai yhdessä läheistesi kanssa. Tämä poreallas sulattaa lihasjumit ja kivut tehokkaasti, mutta hellävaraisesti.

Uskomattoman tehokkaat “dual geyser” -suutinjärjestelmät hellivät kolmea High Output Therapy (H.O.T.) Zone aluetta: lantionseutua, hartioita ja selkää. Lisäksi yksi kuudesta The Epic -porealtaan istuimista on eksklusiivinen Adirondack-istuin voimakkailla jalkahierontasuuttimilla. Porealtaan syvät istuimet tarjoavat ihanteellisen tuen niskalle ja selkärangalle, mikä mahdollistaa ultimaattisen rentouttavan kokemuksen.

The Epic™ -ulkoporeallas on nimensä veroisesti eeppinen rentouttaja, joka tuo ansaittua luksusta arkeesi. The Epic -ulkoporeallas voidaan yksilöidä lisävarusteilla juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Kysy lisää The Epic -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 229 x 229 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/6
SUUTTIMIA 65
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1703 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 387 / 2088 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

 

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.