Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Euphoria

  • 7 henkilölle
  • 58 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus koko vartalolle, erityisesti käsille ja jaloille
  • Ainutlaatuinen “Whirlpool Therapy” -ominaisuus

Marquisin Signature-sarjan The Euphoria -ulkoporealtaassa nautit rentouttavasta kylpyläelämyksestä isommallakin porukalla. Porealtaassa on 58 suutinta, jotka tarjoavat rentoutusta jopa 7 henkilölle yhtä aikaa. Voit siis viettää hemmotteluhetkiä yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa.

Porealtaassa on ainutlaatuinen “Whirlpool Therapy” -ominaisuus, jonka ansiosta nauttia rentouttavasta kokemuksesta. Voit antaa Euphorian hieroa esimerkiksi käsiäsi tai rintaasi tai voit vain nauttia passiivista rentoutusterapiasta altaan lämmössä.

Uppoudu siis syvälle istuimiin ja nauti koko kehon hieronnasta. Kapteenin paikalla voit myös rentoutua voimakkaalla jalkahieronnalla. Euphoria on nimensä mukaan euforinen kokemus, joka tuo luksusta arkeesi.

Kysy lisää The Euphoria -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 229 x 229 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 7/7
SUUTTIMIA 58
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1512 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 374/ 1887 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Meiltä voi myös halutessasi varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Autamme mielellämme kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa. Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.