Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Promise

  • 6 henkilölle
  • 46 tehokasta vesisuutinta
  • Hydroterapiaa erityisesti jaloille
  • Yksi porraspaikka vilvoitteluun

Marquisin Signature-sarjan The Promise -ulkoporeallas tekee sen mitä lupaa. Poreallas antaa uutta eloa sekä keholle että mielelle. Voit valita istumapaikaksi joko korkean tai syvän istuimen riippuen siitä, minkälaista hierontaa kaipaat. Kuuden hengen porealtaassa polskit myöskin isommalla porukalla. Valikoimassa on valittavissa yksi- tai kaksipumppuinen malli.

Tässä porealtaassa voit rentoutua luvan kanssa pitkän päivän jälkeen. Promise tarjoaa erityistä hydroterapiaa jaloille: pohje- ja jalkahierontasuuttimet (kaksipumppuisessa mallissa geysir suuttimet) hierovat tehokkaasti väsyneitä jalkoja. Terapiaistuimet tarjoavat hemmottelua myös koko keholle.

Promise-porealtaan rentouttavat hierontasuuttimet hemmottelevat kehon lisäksi myös mieltä, jonka ansiosta nukut paremmin. Lisävarusteiden avulla saat porealtaan juuri sinun tarpeisiisi.

Kysy lisää The Promise -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 201 x 217 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/7
SUUTTIMIA 46/48
PUMPPUJA 1 tai 2 kpl vaihtoehdot
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1249 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 268 / 1516 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Showroomillamme Espoossa voit tutustua eri poreallassarjoihin ja -malleihin. Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön. Tervetuloa tutustumaan!

Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan. Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.