Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Resort

  • 5 henkilölle
  • 60 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus alaselälle, hartioille ja jaloille
  • Rentouttava aromaterapiaominaisuus lisävarusteena

Marquis Signature-sarjan The Resort -ulkoporeallas tuo lomatunnelman omaan pihaasi. Sinun ei enää tarvitse lähteä kylpylälomalle hotelliin, vaan voit rentoutua omassa porealtaassa omalla kotipihallasi. The Resort -porealtaassa on istuimet viidelle hengelle, joten voit nauttia ja rentoutua yksin tai yhdessä läheistesi kanssa.

Porealtaassa on viisi eritasoista istuinta: Lounge-istuin alaselän H.O.T. Zone suuttimilla, Adirondack-istuin H.O.T. Zone hartiasuuttimilla ja voimakkailla jalkasuuttimilla, kaksi terapiaistuinta sekä porras/vilvoittelupaikka. Lisäksi The Resort -porealtaassa on mahdollisuus rentouttavaan aromaterapiaan. Tässä porealtaassa mieli lepää ja lihaskireydet jäävät historiaan.

The Resort -ulkoporeallas täyttää toiveesi: siinä on kaikki, mitä hemmotteluun ja rentoutumiseen tarvitset. Lisävarusteiden avulla poreallas voidaan yksilöidä juuri sinun tarpeisiin sopivaksi.

Kysy lisää The Resort -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 217 x 217 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 60
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1360 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 345 / 1650 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Showroomissamme Espoossa voit varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön. Tervetuloa tutustumaan laajaan ulkoporeallasvalikoimaamme!

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla ilmenee kysyttävää. Autamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa sekä porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.