Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Reward

  • 6 henkilölle
  • 58 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus koko vartalolle
  • Voimakkaat Geysir-suuttimet

Marquis Signature-sarjan The Reward -ulkoporeallas kuuluu porealtaiden kärkikaartiin – eikä suotta. Tässä porealtaassa yhdistyy mukavuus, tyyli, terapia ja teho. The Rewardin ominaisuudet eivät jätä ketään kylmäksi. Rentoudu porealtaassa yksin tai yhdessä ystävien kanssa viidellä istuimella ja nauti koko vartaloa hellivästä hieronnasta.

Kehonmyötäinen loungeistuin takaa hieronnan koko kropalle, jaloista hartioihin saakka. Porealtaassa on myös kaksi terapiaistuinta. Toisessa terapiaistuimessa on niskasuuttimet, “High Output Therapy” H.O.T. Zone hartiasuuttimet sekä suuttimia koko selän alueella ja toisessa istuimessa on H.O.T. Zone alaselkäsuuttimet. Lisäksi porealtaassa on voimakkaat Geysir-suuttimet. Näiden hierovien suuttimien avulla voit sanoa lihaskivuille hyvästit!

The Reward -ulkoporeallas palkitsee sinut pitkästä päivästä tehokkaalla, mutta erittäin miellyttävällä ja rentouttavalla hierontaelämyksellä. Lisävarusteiden avulla saat yksilöityä porealtaan juuri sinun tarpeisiisi.

Kysy lisää The Reward -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 217 x 217 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/6
SUUTTIMIA 58
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1325 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 345 / 1650 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Esillä on laaja valikoima erilaisia porealtaita. Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Henkilökuntamme on täällä sinua varten. Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.