Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Show

  • 5 henkilölle
  • 82 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi Adirondack-istuin jalkasuuttimilla
  • Sisäänrakennettu juomacooleri

Marquis Signature-sarjan The Show -ulkoporeallas tuo juhlat kotipihaasi! Sisäänrakennetun juomacoolerin ansiosta nautit lempijuomasi kylmänä porealtaalla. The Show -porealtaassa vietät hauskat juhlat läheisten kanssa, nauttien samalla rentouttavasta hieronnasta.

Porealtaassa on istuimet viidelle henkilölle. Kapteenin paikalla poreet hemmottelevat koko vartaloa, niskasta polvien sivuille saakka. Eksklusiivinen Adirondack-istuin rentouttaa myös jalkasi tehokkaalla hieronnalla. Tässä porealtaassa myös mieli lepää hemmottelevien poreiden huuhdellessa stressin pois.

The Show -poreallas on pihajuhlien kuningas, eivätkä vieraasi halua poistua rentouttavien poreiden seasta! Mukavat istuimet ja 82 suutinta huolehtii sinun ja vieraidesi ylellisestä hemmottelusta. Poreallas voidaan myös yksilöidä juuri tarpeisiisi sopivaksi.

Kysy lisää The Show -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 229 x 239 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 82
PUMPPUJA 3 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1795 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 490 / 2296 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen ulkoporeallasvalikoimaamme Espoon showroomiimme! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, ota rohkeasti yhteyttä– me autamme mielellämme.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.