Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Spirit

  • 3 henkilölle
  • 32 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus koko vartalolle
  • Elävöittävät “H.O.T. Zone Therapy Pillars” -pyörresuuttimet

Marquis Signature-sarjan The Spirit -ulkoporeallas hellii sekä kehoa että mieltä. Poreilevassa vedessä mieli rentoutuu ja stressi katoaa. Hierovat suuttimet hemmottelevat vartaloa hartioista jalkoihin. Porealtaassa on istuimet kolmelle henkilölle sekä vilvoittelupaikka, jossa voi pitää taukoa kuumasta vedestä.

Poreallas on juuri sopivan kokoinen pienelle porukalle. Lounge-istuin hellii koko kehoa: hartiat, selkä, reidet ja jalat saavat rentouttavan hieronnan. Syvä terapiaistuin hieroo selkälihaksia ja tuo avun vaikeisiinkin jumeihin. Tämä porealtaan kohokohta ovat ihanat, elävöittävät “H.O.T. Zone Therapy Pillars” -pyörresuuttimet, jotka hemmottelevat koko vartaloa.

Anna mielesi levätä ja uusiutua The Spirit -porealtaassa vaikka päivittäin – huomaat varmasti eron. Lisävarusteilla porealtaasta saa yksilöllisen, sinun tarpeisiisi sopivan.

Kysy lisää The Spirit -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 168 x 213 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 3/4
SUUTTIMIA 32
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 757 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 209 / 965 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Showroomilla voit myös halutessasi varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Oli pohdinnassa sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.