Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Signature The Wish

  • 5 henkilölle
  • 50 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus koko vartalolle, myös ranteille
  • Voimakkaat H.O.T. Zone Geysir-suuttimet

Marquis Signature-sarjan The Wish -ulkoporeallas täyttää kaikki toiveesi. Porealtaassa on huomiota herättävän kaunis muotoilu, joka luo pysäyttävän ensivaikutelman. Istuintilaa on viidelle ja 50 vesisuutinta hieroo ja hellii vartaloa kauttaaltaan. The Wish -poreallas ei tuota sinulle pettymystä.

Tässä porealtaassa on erilaisia istuimia, joista voit valita omiin tarpeisiin sopivan paikan. Valitse syvä kapteenin istuin, kun haluat nauttia selkähieronnasta ja jopa ranteiden hydroterapiasta. Terapiaistuimessa on “High Output Therapy” H.O.T. Zone, joka hieroo hartioita, pohkeita ja jalkoja. Voimakkaat H.O.T. Zone Geysir-suuttimet sekä jalkatilan suuttimet rentouttavat ihanasti, mutta hellävaraisesti.

The Wish -porealtaassa on kaikki mitä tarvitset. Koe rentouttava kylpyläelämys omalla pihallasi ja nauti hellivistä poreista. Keho ja mieli virkistyvät ihanassa porealtaassa. Saat porealtaasta mieleisen valitsemalla sinulle sopivat lisävarusteet.

Kysy lisää The Wish -ulkoporealtaan ominaisuuksista tai lisävarusteluista! Autamme sinua mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivan porealtaan valinnassa ja varustelussa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 213 x 89 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 50
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1285 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 356/ 1642 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Showroomimme sijaitsee Espoossa ja siellä voit varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön. Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaiden laajaan valikoimaan!

Askarruttaapa sinua sitten oikean porealtaan valinta tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.