Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Vector 21 V65L

  • 4 henkilölle
  • 22 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi eksklusiivinen Lounge-istuin

Marquis Vector 21-sarjan V65L -ulkoporeallas on täydellinen lomakohde kotona. Voit nauttia rentouttavista poreista omalla pihalla vuoden ympäri. Poreallas on kompaktin kokoinen ja mahtuu täten myös pienempään tilaan.

Porealtaassa on kolme hierontaistuinta ja lisäksi yksi vilvoitteluistuin/porras. Voit siis rentoutua yksin tai yhdessä ystävien kanssa. Porealtaan Lounge-istuimessa on tehokas urheiluhierontaominaisuus ja kahdessa muussa mukavassa istuimessa on valittavissa joko rentouttava hieronta tai syvähieronta. Voit valita istuimen ja hieronnan oman fiiliksen mukaan.

V65L -poreallas on upea kokonaisuus, jossa rentouttavat poreet hemmottelevat sekä kehoa että mieltä. Koko kehosi virkistyy poreiden seassa ja kylpemisen jälkeen olet kuin uudesti syntynyt.

Kysy lisää V65L -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Asiantunteva henkilökuntamme auttaa mielellään sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 165 x 213 x 75 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 4/4
SUUTTIMIA 22
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 795 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 200 / 995 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.