Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Vector 21 V77L

  • 6 henkilölle
  • 27 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi eksklusiivinen Lounge-istuin
  • 4 erilaista hierontaominaisuutta

Marquis Vector 21-sarjan V77L -ulkoporeallas on täydellinen kokoontumispaikka. Tässä porealtaassa on mukava viettää aikaa perheen tai ystävien kanssa. Hemmottelevat poreet takaavat ylellisen spa-hetken arjen keskelle ja saat maksimaalisen rentoutuksen sekä keholle että mielelle.

Porealtaassa on yksi ylellinen Lounge-istuin, jonka hierontaominaisuutena on koko vartalon tehokas urheiluhieronta. Lisäksi porealtaassa on vilvoitteluistuin ja neljä muuta hierontaistuinta, joissa voi valita omaan fiilikseen sopivan hieronnan. Kolmen säätimen avulla voit vielä säätää hieronnan voimakkuutta.

V77L -poreallas takaa ylellisen spa-hetken omalla pihallasi. Sinun ei tarvitse enää lähteä hotellin kylpylään, kun saman elämyksen voit kokea omassa porealtaassasi. Ihanat ja rentouttavat poreet saavat hymyn huulille.

Kysy lisää V77L -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Henkilökuntamme myös auttaa mielellään sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 196 x 196 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/6
SUUTTIMIA 27
PUMPPUJA 1 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1022 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 249 / 1272 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.