Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Vector 21 V84

  • 6 henkilölle
  • 37 tehokasta vesisuutinta
  • 5 ylellistä hierontatuolia
  • 4 erilaista hierontaominaisuutta

Marquis Vector 21 -sarjan V84 -ulkoporealtaassa koko perhe rentoutuu vuoden ympäri. Tässä altaassa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Voimakas Whitewater-4 vesisuutin ja 36 tehokasta vesisuutinta huolehtivat rentouttavasta hieronnasta sekä ihoa hellivistä poreista.

Porealtaassa on viisi eksklusiivista hierontaistuinta, joissa on ihana rentoutua arjen hulinan keskellä. Eri istuimissa on erilaiset hierontaominaisuudet, joten kaikille löytyy altaasta mieluinen istumapaikka. Voit valita rentouttavan hieronnan, syvähieronnan, shiatsu-hieronnan tai urheiluhieronnan väliltä. Lisäksi porealtaassa on vilvoitteluistuin sekä käytännöllinen SmartClean-ominaisuus, joka pitää huolta altaan puhtaudesta.

V84 -poreallas tuo ylellisen kylpylähetken omalle pihallesi. Hierontaistuimien tehokkaat hieronnat tuntuvat arjen luksukselta. Tässä porealtaassa rentoudut takuuvarmasti!

Kysy lisää V84 -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Palvelemme aina asiantuntevasti ja autamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 213 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 6/6
SUUTTIMIA 37
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1211 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 318 / 1530 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.