Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Vector 21 V84L

  • 5 henkilölle
  • 36 tehokasta vesisuutinta
  • Yksi eksklusiivinen Lounge-istuin
  • Voimakas Whitewater-4 vesisuutin

Marquis Vector 21-sarjan V84L -ulkoporeallas sopii isommankin porukan tarpeisiin. Porealtaaseen mahtuu yhtä aikaa viisi henkilöä, joten voit nauttia poreista yksin tai yhdessä läheisten kanssa. Voimakas Whitewater-4 ja muut tehokkaat vesisuuttimet luovat hemmottelevan vesiterapiaelämyksen, eikä poreista halua poistua koskaan.

Porealtaassa on yksi eksklusiivinen Lounge-istuin, jossa hierontasuuttimet hierovat tehokkaasti vartaloa niskasta jalkoihin. Neljässä muussa istuimessa voit valita kevyen hieronnan, rentouttavan hieronnan, shiatsu-hieronnan tai syvähieronnan. Erilaiset hierontaominaisuudet takaavat ultimaattisen rentoutuksen juuri tarpeidesi mukaan.

Tämä poreallas täyttää kaikki toiveesi! Mahtavat, säädettävät hierontaistuimet rentouttavat sekä kehon että mielen tehokkaasti ja toiveidesi mukaisesti.

Kysy lisää V84L -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Autamme sinua mieluusti sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 213 x 213 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 5/5
SUUTTIMIA 36
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1287 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 318 / 1605 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.