Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Vector 21 V94

  • 8 henkilölle
  • 41 tehokasta vesisuutinta
  • 4 erilaista hierontatuolia
  • 2 kahden nopeuden pumppua

Marquis Vector 21 -sarjan V94 -ulkoporeallas on tilava poreallas, jossa on tilaa jopa kahdeksalle kylpijälle. Altaan keskellä on huikean tehokas Whitewater-4 vesisuutin, joka yhdessä 40 muun vesisuuttimen kanssa luo ainutlaatuisen kylpyläelämyksen. Kaksi kahden nopeuden pumppua takaavat upean ja rentouttavan poreallaskokemuksen.

Tässä porealtaassa on kaikki toivomasi herkut. Neljä erilaista hierontatuolia hemmottelee vartaloa juuri tarpeisiisi sopivalla tavalla. Voit valita rentouttavan hieronnan, syvähieronnan, shiatsu-hieronnan tai urheiluhieronnan. Lisäksi altaassa on kolme istuinta kevyellä hieronnalla sekä yksi vilvoitteluistuin. Altaassa on myös VOLT High Flow -terapiasysteemi sekä SmartClean puhdistusjärjestelmä, joka huolehtii altaan puhtaudesta.

V94 -poreallas on altaiden kuningas. Erilaiset hierontaominaisuudet ja lisävarusteena saatava ihoa hoitava MicroSilk-ominaisuus kruunaavat kokonaisuuden täydelliseksi. Tämä poreallas ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Kysy lisää V94 -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista henkilökunnaltamme. Avustamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 239 x 239 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 8/8
SUUTTIMIA 41
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1514 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 381 / 1894 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.