Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Marquis Vector 21 V94L

  • 7 henkilölle
  • 45 tehokasta vesisuutinta
  • 5 ylellistä hierontatuolia
  • 4 erilaista hierontaominaisuutta

Marquis Vector 21-sarjan V94L -ulkoporeallas on varusteltu mukavilla Lounge-istuimilla, joissa kelpaa rentoutua arjen keskellä. Ylellistä spa-tunnelmaa luovat tehokkaat hierontasuuttimet, jotka rentouttavat koko vartalon. Voimakas Whitewater-4 vesisuutin keskellä takaa hemmottelevat poreet tasaisesti koko altaaseen.

Porealtaassa on viisi eksklusiivista Lounge-hierontatuolia, joissa nautit neljästä erilaisesta hieronnasta. Voit valita istuimen oman mieltymyksen mukaan, tarjolla on rentouttava hieronta, syvähieronta, shiatsu-hieronta ja urheiluhieronta. Tässä altaassa rentoudut varmasti.

V94L -porealtaassa pääset nauttimaan ansaitusta rentoutuksesta kiireisen arjen lomassa. Enää ei tarvitse lähteä hotelliin hakemaan kylpyläelämyksiä, kun poreallas tuo ne omalle pihallesi.

Kysy lisää V94L -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Autamme sinua valitsemaan juuri sopivan porealtaan tarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 239 x 239 x 91 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 7/7
SUUTTIMIA 45
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1685 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 381 / 2066 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Lisävarusteet

Lue lisää lisävarusteista

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.