Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Poreallas ulkokäyttöön

Poreallas omalla pihalla – ulkokäytössä? Rentouttavat kylpyläelämykset ovat mahdollisia sisätilojen lisäksi myös omassa ulkona. Ulkoporealtaalla saat luotua spa-tunnelmaa ilman matkustamista kylpylään ja saat nauttia lämpimästä vedestä vuodenajasta riippumatta. Ulkoporeallas voi olla käytössä vuoden ympäri, myös talvella. Poreallas on täydellinen erityisesti nautiskelijoille, sillä se tarjoaa rentouttavia hetkiä läpi vuoden.

Ulkoporeallas omalle pihalle

Valikoimastamme löydät porealtaat sekä sisälle kotikylpylään että ulos mökille tai omalle terassille. Ulkoporealtaan saat asennettua lähes kaikenlaisiin pihoihin. Ainoa kriteeri on tasainen pinta, joka kestää altaan, veden ja kylpijöiden painon. Porealtaan voi myös asentaa terassille. Asiantuntijamme auttavat mielellään ulkoporealtaan valinnassa sekä pihan suunnittelussa ja altaan asennuksessa. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Poreallas ulkona rentouttaa myös talvisin

Ulkoporealtaan käyttökokemus ei juurikaan eroa sisälle asennetusta porealtaasta. Ulkoporealtaan mukana saat lämpökannen, jonka avulla pidät veden sekä lämpimänä että puhtaana. Ulos asennetussa porealtaassa pääset myös nauttimaan luonnosta ja kauniista maisemista, varsinkin jos kotisi sijaitsee esimerkiksi luonnon keskellä tai meren rannalla. Lisäksi talvisin saat kokea rentouttavat lämpötilan vaihtelut, kun pulahdat pakkasesta suoraan lämpimään veteen nautiskelemaan.

poreallas ulkokäytössä ja kaksi varvasparia

Suosittelemme sinua ottamaan yhteyttä meihin, jos porealtaan hankinta on sinulle ajankohtaista, jotta voimme auttaa sinua sen hankinnassa usean vuoden kokemuksella.