Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Ulkoporeallas ja hinta

Ulkoporealtaiden hinnat vaihtelevat suuresti riippuen altaan koosta ja muista lisäominaisuuksista. Tässä artikkelissa kerromme, mitkä asiat vaikuttavat porealtaan hintaan ja mitä kannattaa ottaa huomioon allasta hankkiessa. Linkin takaa löydät kaikki tarjoamamme ulkoporealtaat.

Ulkoporealtaan hinta riippuu altaan ominaisuuksista

Valikoimassamme on paljon eri tuotesarjoja, jotka tarjoavat erityyppisiä altaita erilaisiin tarpeisiin. Porealtaiden hinnat vaihtelevat paljon, edullisimmat altaat maksavat noin 4000 euroa ja kalleimmat reilusti yli 15 000 euroa. Tarkempaa tietoa hinnoista saat ottamalla meihin yhteyttä tai käymällä liikkeessämme. Haluatko lukea, mitkä asiat vaikuttavat uima-altaan hintaan.

Porealtaiden hintalappuun vaikuttaa eniten altaan koko sekä vesisuuttimien määrä. Altaita on aina kahden hengen altaista jopa kahdeksan hengen altaisiin. Mitä enemmän porealtaassa on suuttimia, sitä enemmän hierontaominaisuuksia ja poreita altaassa on.

Monipuoliset lisäominaisuudet nostavat ulkoporealtaan hintaa

Porealtaista löytyy monipuolisesti lisäominaisuuksia käyttäjien erilaisiin mieltymyksiin. Lisäominaisuuksia ovat muun muassa valot, äänentoistojärjestelmä sekä automaattinen puhdistusjärjestelmä. Osassa altaista on myös mahdollisuus henkilökohtaisesti muokata virtauksen voimakkuutta tai yksittäisiä suuttimia. Lisäksi porealtaan muotoilu ja ulkonäkö sekä siinä käytetty teknologia vaikuttavat altaan hintaan.

Koska ulkoporeallasta on lämmitettävä koko talvi, jotta vesi ei jäädy ja allas hajoa, voisi kuvitella, että porealtaan vuosikustannukset ovat korkeat. Näin ei kuitenkaan ole. Nykyaikaiset ja laadukkaat porealtaat ovat energiatehokkaita, jolloin käyttökustannukset ovat suhteellisen pienet. Esimerkiksi veden voi lämmittää käyttölämpötilaan vasta juuri ennen käyttöä.

poreallas ja hieno auringonlasku järvellä

Ulkoporealtaalla rentouttava kylpyläelämys kotiisi

Hankkimalla porealtaan saat kotiisi rentouttavan ja nautinnollisen kylpyläelämyksen, jonka avulla vähennät stressiä ja nukut paremmin. Ulkoporealtaat ovat tänä päivänä erityisen suosittuja sekä omassa kodissa että mökillä tai vapaa-ajanasunnossa. Kunnollinen ja laadukas poreamme on helppohoitoinen ja se kestää useita vuosia.

Tästä syystä rentouttavaan porealtaaseen kannattaa panostaa. Porealtaita on monia erilaisia ja altaan hintaan vaikuttavat esimerkiksi altaan koko, veden virtausteho ja muut lisäominaisuudet, kuten äänentoistojärjestelmä. Poreallas usein lisää myös asunnon houkuttelevuutta asuntomarkkinoilla.

Ulkoporealtaan huolto- ja hoitokustannukset

Hinnassa kannattaa ottaa huomioon myös porealtaan huolto- ja hoitokustannukset. Porealtaat ovat helppohoitoisia eivätkä hoitotoimenpiteet yleensä vie paljon resursseja. Porealtaissa on kuitenkin osia, jotka saattavat rikkoutua ja vaativat säännöllistä huoltoa, jolloin rahaa pitää varata huoltotoimenpiteisiin. Vedenvaihto on edullista, sillä altaan vedenkulutus on täyttövaiheessa vain 1-2 kuutiota. 

Porealtaan todellisia kustannuksia on vaikea arvioida. Porealtaiden hinnat vaihtelevat laajalla skaalalla, joten kustannukset riippuvat täysin asiakkaan mieltymyksistä. Ammattilaistemme avulla löydät varmasti tarpeisiisi sopivan porealtaan. 

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule paikan päälle, niin kerromme lisää!

Kuten huomataan, ulkoporealtaan ja sen ylläpidon kustannuksiin ei ole mitään yksinkertaista laskukaavaa. Suosittelemmekin sinua ottamaan yhteyttä meihin, jos uima-altaan hankinta on sinulle ajankohtaista, jotta voimme auttaa sinua sen hankinnassa usean vuoden kokemuksella.