Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Ulkoporeallas mökille

Haluatko rentouttavan kylpyläelämyksen mökille? Ulkoporealtaat sopivat niin kotiin kuin mökillekin. Ulkoporeallas on nautinnollinen lisä mökille, varsinkin, jos mökki ei sijaitse järven tai meren rannalla. Porealtaan avulla pääset nauttimaan lämpimästä vedestä vuoden ympäri. Ulkoporealtaassa rentoudut ja unohdat huolet vesisuihkujen hieroessa vartaloasi.

Ulkoporealtaan asentaminen mökille vie rentoutumisen uudelle tasolle

Ulkoporeallas on herkullinen ratkaisu, jos haluat nautinnollisen kylpyläkokemuksen omalle mökille. Pore- tai uima-allas nostaa usein mökin myyntihintaa, joten laadukkaaseen altaaseen kannattaa panostaa. 

Laadukas poreallas on helppo hoitaa ja se pärjää mökillä itsekseen lämpökannen ansiosta.

Poreallas on uima-allasta helppohoitoisempi vaihtoehto ja se sopii erityisesti mökille, sillä vesi pysyy lämpökannen alla puhtaana. Poreallas on myös usein helpompi asentaa, joten asennuskustannukset jäävät usein pienemmiksi sillä, poreallasta varten ei yleensä tarvita niin suuria pohjatöitä kuin uima-altaan asentamiseen. Porealtaan voi asentaa myös terassille. Porealtaan hoito- ja huoltotyöt ovat uima-altaita helpommat, joten senkin vuoksi poreallas on oiva valinta mökille. 

Poreallas on ihana tapa rentoutua myös talvella, eikä pakkanen estä sen käyttöä. Lämpimästä vedestä ja hierovista vesisuihkuista voi nauttia myös pakkasen keskellä. Jos mökki ei ole talvisin käytössä, on tärkeää muistaa tyhjentää allas vedestä, jottei se mene rikki.

poreallas mökin terassilla

Ulkoporealtaalla luksusta mökille

Ulkoporeallas on mainio vaihtoehto mökille, jos haluaa pientä luksusta elämään. Jos mökkisi läheisyydessä järveä, on poreallas ihana ja helppo ratkaisu, jotta pääset nauttimaan vedestä. Poreallas on täydellinen valinta, jos haluat nauttia lämpimästä vedestä vuodenajasta riippumatta. Lämpimän veden ansiosta rentoudut porealtaassa myös talvella. Tällä tavoin mökkikausi jatkuu vuoden ympäri. Isommassa altaassa viihdytät myös perhettä ja ystäviä sekä viihdyt itsekin mökillä pidempään.

Autamme sinua mielellämme ulkoporealtaan hankkimisessa mökille tai vapaa-ajanasunnolle. Suosittelemmekin sinua ottamaan yhteyttä meihin, jotta voimme auttaa sinua sen hankinnassa usean vuoden kokemuksella.