Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Ulkoporeallas terassille tai parvekkeelle – mitä kannattaa ottaa huomioon ostaessasi?

Ulkoporeallas omalla terassilla tai parvekkeella on arjen luksustuote, jotka ovat tänä päivänä myös tavallisen kuluttajan saavutettavissa. Ulkoporeallasta voi käyttää ympäri vuoden, sillä se on jatkuvalämmitteinen ja heti käyttövalmis. Kylpeminen porealtaassa rentouttaa ja tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä keholle että mielelle. Investointi omaan hyvinvointiin kannattaa, sillä terveyden vaaliminen maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Täältä löydät kaikki tarjoamamme ulkoporealtaat.

Pohdi ulkoporealtaan käyttötarkoitusta ja tarpeitasi ennen hankintaa

Oma elämäntilanteesi ja -tapasi määrittävät pitkälti, millainen ulkoporeallas sinun kannattaa terassille hankkia. Haluatko pääasiassa rentoutumista ja yhdessäoloa vai tarvitsetko hoitavaa ja hierovaa vesiterapiaa? Myös kylpemisen tiheys ja kylpijöiden määrä vaikuttavat valintaan. Erilaiset käyttäjät odottavat ulkoporealtaalta eri asioita:

  • sinä ja hän – kahden istuttava ulkoporeallas romanttisiin hetkiin
  • touhukas lapsiperhe – isompi ulkoporeallas vesileikkeihin
  • iloinen ystäväporukka – tilava ulkoporeallas kaikilla herkuilla ja tehosteilla

Kun olet pohtinut omia tarpeitasi, osaat paremmin haarukoida altaan kokoa ja mitkä muut ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä. Altaan ulkonäkö ja design, virtauksen portaaton säätö, hierontasuuttimet, terapiaistuimet, led-valaistus ja äänentoisto antavat kaikki oman lisänsä kylpynautintoon. Valintaa kannattaa miettiä myös pidemmällä tähtäimellä ja ennakoida tulevia muutoksia käyttötarpeissa ja elämäntilanteessa.

ulkoporeallas mökin terassilla

Tekninen muistilista ulkoporealtaan hankintaan terassille

  • Terassille tuleva ulkoporeallas voidaan asettaa joko terassin päälle tai upottaa terassin sisään. On tärkeää varmistaa alustan tasaisuus. Upotetussa mallissa on lisäksi huomioitava esteetön pääsy huoltoluukulle.
  • Ulkoporealtaiden painossa on suuria eroja johtuen koosta ja teknisistä ominaisuuksista. Normaalirakenteinen puuterassi tukirakenteineen kestää isonkin altaan painon ilman ongelmia. Jos terassin kantokyky kuitenkin askarruttaa, kannattaa pyytää ammattimaista puuseppää tarkistamaan rakenteet.
  • Sähkö pitää olla helposti vedettävissä porealtaaseen ja asennuksen voi tehdä ainoastaan valtuutettu sähkömies. Vesi pitää olla helposti saatavilla altaan täyttöä ja tyhjennystä varten. Huomioi myös minne porealtaan vesi tyhjennetään, kun on vedenvaihdon aika. Keskimäärin vesi kannattaa vaihtaa noin neljän kuukauden välein riippuen käyttöasteesta.

Oletko jo lukenut, mikä vaikuttaa ulkoporealtaan hintaan?

Ota meihin yhteyttä, kun haluat tietää lisää eri vaihtoehdoista, hinnoista ja toimitusajoista. Ulkoporealtaan valintaan vaikuttavat monet seikat, joten on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Autamme sinua eteenpäin, jotta pääset nauttimaan kylpemisestä juuri sinun tarpeisiisi sopivalla ulkoporealtaalla.