fbpx

Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Wellspa porealtaat

Wellspa LOUNGE Premium porealtaat – Parempaan elämää.

Wellspa on 20 vuoden toimintansa aikana kehittynyt yhdeksi maailman johtavaksi ulkoporealtaiden valmistajaksi, keskittyen vahvasti sekä erottuvaan ulkonäköön, mutta myös laatuun, toiminnallisuuteen sekä kestävyyteen. Niinpä uudet Wellspa Lounge malliston altaamme edustavat Eurooppalaista poreallas suunnittelua parhaimmillaan.

Lounge-sarja yhdistää modernin ulkonäön uudentyyppiseen istuinjärjestelyyn. Minimalistinen, suoria linjoja hyväksikäyttävä  muotoilu istuu täydellisesti moderniin arkkitehtuuriin. Altaan ulkopuolella kiertävä LED valoreunus on Wellspa Lounge altaissa upea ja muista poikkeava yksityiskohta.

Tule allaskauppaamme Espoon Suomenojalle tutustumaan Wellspa Lounge altaisiin ja kysymään lisää. Ihastut varmasti.

Wellspa Lounge  Premium altaat – Hinnat alkaen 8790,- €

Halutessasi tarjoamme myös Wellspan altaat myös Basic varustetasolla !

 

 

Premium mallisto

Lounge-S

2-3 hengen poreallas, 32 suutinta. 160 * 200 * 87cm. Hinta alk. 8 790,-€

Lounge-2

3-4 hengen poreallas, 34 suutinta. 180 * 220 * 87cm. HInta alk. 9 980,-€

Lounge-4

4-6 hengen poreallas, 40 suutinta. 230 * 230 * 93cm. Hinta alk.12 490,-€

Lounge-C

8 hengen ulkoporeallas, 58 suutinta. 230 * 230 * 93cm. Hinta alk.12 490,-€

Wellspa Lounge porealtaan lämmin ja puhdas vesi sekä hieronta että valoterapia rauhoittavat mieltä pitkän päivän jälkeen. Halutessaan taas voi lisätä mukaan musiikin sekä ystävät, jolloin mieli virkistyy hetkessä.  Modernit muodot sekä tarkkaan harkitut ja toimivat yksityiskohdat lisäävät sekä visuaalista että ergonomista nautintoa altaiden käyttäjille.

 

 

 

 

 

 

 

Muotoilun lisäksi Wellspa altaissa on myös alansa johtavaa tekniikkaa sekä altaiden puhdistuksessa että eristyksessä.

Altaiden automaattinen puhdistusjärjestelmä käynnistyy neljästi päivässä, jolloin vesi kiertää suodattimen läpi ja virtaukseen imetään otsoni kaasua, joka reagoi likapartikkeleiden kanssa, pitäen altaan veden puhtaana, helppohoitoisena ja energiataloudellisena, sillä veden vaihtoja ei tarvita usein.

Energiataloudellisuuteen on pyritty myös altaiden eristyksessä. Altaan kansi istuu altaan päällä tiiviisti ja altaan pohja sekä seinät ovat eristetty useammalla kerroksella parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Lounge altaiden hierontaominaisuudet ovat myös maailmanluokkaa. Optimaalisesti sijoitetut suuret ja keskikokoiset pyörivät suuttimet levittävät intensiivisemmän hieronnan suuremmalle alueelle kun taas pienemmät suuttimet tuottavat staattisempaa painetta omille alueilleen. Halutessasi lisätä tai vähentää painetta, voit lisätä ilmaa virtaukseen tai vaihtoehtoisesti jopa sulkea yksittäisen suuttimen.