Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Wellspa Conference Premium

  • 8 henkilölle
  • 58 tehokasta vesisuutinta
  • Hierontaominaisuus selälle
  • 4 niskatyynyä

Wellspa Conference Premium -ulkoporeallas on tehty suurellekin porukalle, joka haluaa nauttia rentouttavista poreista vuoden ympäri. Porealtaaseen mahtuu jopa kahdeksan henkilöä, joten altaassa voi fiiliksen mukaan joko järjestää riemukkaat juhlat tai rentoutua rauhassa ystävien kesken. Tyylikäs ulkomuoto sekä valaistus viimeistelevät upean porealtaan.

Tässä porealtaassa on neljä eksklusiivista istuinta, jotka on varustettu tehokkailla ja korkealaatuisilla hierontasuuttimilla. Hierontasuuttimet hemmottelevat erityisesti selkää ja poistavat lihaskivut hellästi mutta varmasti selän alueelta. Muissa istuimissa on hieman kevyemmät vesisuuttimet ja näillä paikoilla voi nauttia rentouttavasta lämpimästä vedestä ja muiden viihdyttävästä seurasta.

Conference -poreallas tuo ihanan spa-tunnelman omalle pihalle, vuodenajasta riippumatta. Porealtaassa pääset rentoutumaan poreissa niin, että sekä mieli että keho virkistyy varmasti.

Kysy lisää Conference -porealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista. Autamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 230 x 230 x 93 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 8
SUUTTIMIA 58
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1600 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 500 / 2100 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.