Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Wellspa Lounge 2 Premium

  • 4 henkilölle
  • 34 tehokasta vesisuutinta
  • 2 ylellistä Lounge-makuuistuinta

Wellspa Lounge 2 Premium -ulkoporeallas on kompakti poreallas, joka mahtuu hieman pienempäänkin tilaan. Tyylikäs ulkomuoto sekä altaan vesilinjan sekä ulkopuolen värillinen LED-valaistus tekevät altaasta miellyttävän näköisen, myös pimeään talviaikaan. Upean ulkonäön lisäksi altaassa on 34 tehokasta vesisuutinta hieromassa koko vartaloa.

Porealtaassa on istumatilaa kaiken kaikkiaan neljälle hengelle. Kaksi ergonomista Lounge-makuuistuinta on varustettu hienoilla hierontaominaisuuksilla. Hierontasuuttimet hellivät koko kroppaa, niskasta jalkoihin. Näissä istuimissa voit nauttia rentouttavasta hydroterapiasta. Näiden lisäksi porealtaassa on kaksi lisäistuinta.

Lounge 2 -ulkoporeallas yhdistää rentouttavan vesiterapian sekä tyylikkään ulkonäön. Porealtaan hemmottelevat poreet tuovat ylellisen kylpyläelämyksen pihaasi milloin vain.

Kysy henkilökunnaltamme lisää Lounge 2 -porealtaan ominaisuuksista sekä lisävarusteista. Autamme mielellämme sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 220 x 180 x 87 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 2
SUUTTIMIA 24
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 950 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 425 / 1375 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.