Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Wellspa Lounge 4 Premium

  • 6 henkilölle
  • 40 tehokasta vesisuutinta
  • 2 ylellistä Lounge-makuuistuinta

Wellspa Lounge 4 Premium -ulkoporeallas on Lounge-sarjan suurin poreallas, johon mahtuu hyvin kuusi henkilöä. Lounge 4 Premium onkin erityisesti perheiden suosikki. Lounge-sarjan altaissa istuimet on suunnattu kahteen suuntaan. Porealtaan ajaton ja tyylikäs ulkomuoto istuu kauniisti kaikenlaisiin pihoihin.

Lounge 4 -porealtaassa on kaksi Lounge-makuuistuinta, jotka takaavat ylellisen spa-hetken arjen kiireen keskelle. Makuuistuimissa on mukava makoilla, kun tehokkaat hierontasuuttimet hemmottelevat koko vartaloa. Poreissa myös mieli lepää ja uusiutuu; kylpylätunnelma todistetusti vähentää stressiä ja parantaa yöunia.

Tilavaan Lounge 4 -porealtaaseen mahtuu koko perhe. Nauti unohtumattomasta kylpyläelämyksestä ja rentoudu poreiden seassa omalla pihallasi. Lisävarusteiden, kuten äänentoistojärjestelmän, avulla teet porealtaasta juuri omiin tarpeisiin sopivan ja nostat ylellisen tunnelman uudelle tasolle.

Kysy lisää Lounge 4 -porealtaan ominaisuuksista sekä saatavilla olevista lisävarusteista. Henkilökuntamme opastaa mielellään sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

 

Tuotetiedot

KOKO 230 x 230 x 93 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 4/2
SUUTTIMIA 40
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 1500 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 500 / 2000 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.