Finnoonlaaksontie 7, 02270 Espoo | Puh. +358 (0) 9 6844 700
TAI +358 (0) 40 5439828 | myynti@vesilaite.fi

Wellspa Lounge S Premium

  • 2 henkilölle
  • 32 tehokasta vesisuuttinta
  • Ergonomiset Lounge-makuuistuimet

Wellspa Lounge S Premium -ulkoporeallas on kahden hengen poreallas, joka suunniteltu sopii kokonsa puolesta pihaan, terassille tai jopa sisätiloihin. Ylellinen poreallas tuo luksusta arjen ja kiireen keskelle. Hemmottelevat poreet sulattavat lihasjumit hellävaraisesti ja rentouttavat mielen.

Tässä porealtaassa on mukavat ja ergonomiset Lounge-makuuistuimet, joissa on ihana makoilla ja rentoutua päivän päätteeksi. Optimaalisesti suunnatut hierontasuuttimet hellivät koko vartaloa ja mieltä samanaikaisesti. Lounge S -poreallas takaa varmasti unohtumattoman kylpyläelämyksen.

Lounge S -porealtaassa pääset nauttimaan hemmottelevista poreista yksin tai yhdessä kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Poreallas tuo rentouttavan keitaan omalla pihalle, jossa voi nauttia silloin kun itselle sopii. Lisävarusteiden avulla saat porealtaasta juuri sinulle sopivan.

Kysy lisää Lounge S -ulkoporealtaan ominaisuuksista ja lisävarusteista henkilökunnaltamme. Autamme mieluusti sopivan porealtaan valinnassa.

Ota yhteyttä

Tuotetiedot

KOKO 200 x 160 x 87 cm
HENKILÖMÄÄRÄ 2
SUUTTIMIA 32
PUMPPUJA 2 kpl
LÄMMITIN 3kW
VALAISTUS LED
SÄHKÖLIITÄNTÄ 1*32A, 230V tai 3*16A, 400V
VESITILAVUUS 850 litraa
PAINO TYHJÄ/TÄYNNÄ 390 / 1240 kg

 

Värivaihtoehdot

ULKOVERHOILUN VÄRI

ALLASKULHON VÄRI

LÄMPÖKANNEN VÄRI

Ulkoporealtaat palvelevalta asiantuntijalta

Tervetuloa tutustumaan ulkoporealtaisiin showroomiimme Espooseen! Halutessasi voit myös varata ajan yksityiseen porealtaan koekäyttöön.

Pohdit sitten sopivan porealtaan valintaa tai sinulla on kysyttävää porealtaan huoltoon ja ylläpitoon liittyen, älä epäröi ottaa yhteyttä – me olemme täällä sinua varten.

Ota yhteyttä

Yli 40 vuoden kokemus
Olemme uima- ja porealtaiden timanttinen asiantuntija yli 40 vuoden kokemuksella. Palvelemme sinua kaikissa uima- ja porealtaisiin liittyvissä tarpeissasi ja kysymyksissäsi.
Korkealaatuiset tuotteet
Edustamme vain korkealaatuisia eurooppalaisia ja yhdysvaltalaisia brändejä, joiden uima- ja porealtaat ovat ensiluokkaisia niin kestävyydeltään kuin ominaisuuksiltaan.
Suomalainen perheyritys
Olemme luotettava suomalainen perheyritys. Tervetuloa tutustumaan meihin ja tuotteisiimme Espoon showroomiimme!
Pitkäaikainen kumppani
Kuljemme mukanasi koko tuotteen elinkaaren ajan. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut sekä varaosat ja lisävarusteet kaikkiin altaisiimme.